Acer Nitro 16 RTX4070 alınır mı?

Evet bu konuda sana katılıyorum teknoloji şans meselesidir.Bu televizyon , cep telefonu gibi kimisi sorunlu gelir kimisinde yıllarca kullanır.Tabi ki aldığımız ürünün servisi en önemli detay kullanıcı hatası derler tamir etmezler kimi servis sorunu halleder. Kronik fazla duymadım bu bilgisayarda bende çok kararsız kaldım ne alacağımı bilemedim hu yüzden sizden akıl istedim.

Predator'ü al geç basit

Bu bütçede HP Victus almayın dostlar ben 33K bütçeye 4060'lı Victus aldım memnunum ama 45k bütçede kesinlikle Victus almayın.

Ayne ekranda PPI farkından olabilir mi yoksa direk gözle görünür bozukluk denebilecek bir fark mı? Hani masaüstü 24inchden küçük değildir muhtemelen ondan bile kötü mü gözüküyor?

Hayir kotu gozukmuyor benim monitor 24inc IPS 1080p bu Nitro'da 1080×1200 kullaniyorsan 2K ya gore biraz daha yumusak oluyor ama alisirsin. Zaten cogu oyunu 2K oynayabileceksin o yuzden dert etmelik bir durum yok pek.

Acer nitrolarda isik sizmasi bence kronik cunku hepsinde cikiyor gibi. Ben cihazı aldim ve aldigim gun panelin altinda sizma oldugunu farkettim. Forumlarda gezdim herkes ips panele laf ediyor nitrolarin, tamaminda var diyor hal boyle olunca servisle falan ugrasmadim. Simdi victus alsa da ayni muhabbet olacak predator alsa da. O yuzden hangisi butcesine uygun o onemli.

Hocam ben de bu modelden almayı düşünüyorum, özellikle ekranının kaliteli ve 1440p olması benim ilgimi çekti fakat şöyle bir sorun var, 1440p nin farkını 16 inch bir ekranda farkedemeyeceğimi anlatan bir sürü yazı okudum, bu da benim bu modelle 3070 ti olup 1080p olan laptoplar arasında tereddütte kalmama neden oldu, sizce hangisini tercih etmeliyim? 3070 ti olup 1080p ekranlı bir laptop mu yoksa 4070 li olup 1440p ekranlı bir laptop mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…