Acer Nitro 16 vs GameGaraj Slayer 3

Peki sizin bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka laptoplar var mı?

@YüzbaşıJohnPrice
Hocam GameGaraj'ın bu modeli de dikkatimi çekti sizce hangisi daha iyidir? Hangisini daha uzun süreler kullanabilirim.

Karar verebilirsem bugün almayı düşünüyorum. GameGaraj için genelde ısınma problemi olduğunu söylüyorlar bir aşırı düzeyde midir kimisi ekran ve klavye arasına bazen dokunamadığını bile söylemiş. Bir de benim için önemlü olan en azından 3-4 sene başım ağrımadan kullanmak istiyorum ne dersiniz?

Slayer 4 ısınmıyor ısınıyor diyen bir şey bilmiyordur. GameGaraj Slayer 4 model o fiyattayken direkt alın kaçırmayın. Stokta fazla kalmayacak.

Profesyonel anlamda render için paneli(%100 sRGB, kalibre renk) yetersiz gelebilir ama fiyatına göre çok sağlam ürün. Notebookcheck, YouTube, forum mesajları, Technopat incelemesi vs kaynak bakabilirsiniz.

Profesyonel anlamda render için paneli(%100 sRGB, kalibre renk) yetersiz gelebilir ama fiyatına göre çok sağlam ürün. Notebookcheck, YouTube, forum mesajları, Technopat incelemesi vs kaynak bakabilirsiniz.
Fiyata göre aşırı sağlam cihaz düşünmeden alınır.

RAM'i 2*16 yapılabilir mi acaba?

O kısma çok dikkat edin. Gigabyte Rusya da ve hatta globalde biraz cimri firma. Arkasında güvenlik etiketi var. Yetkisiz açarsanız sorun yaşayabilirsiniz. Satıcı, servis hatta Gigabyte ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim. Bu arada 64 GB kadar yükseltme yapabilirsiniz.

Fiyata göre aşırı sağlam cihaz düşünmeden alınır.
Rami 2*16 yapılabilir mi acaba

O kısma çok dikkat edin. Gigabyte Rusya da ve hatta globalde biraz cimri firma. Arkasında güvenlik etiketi var. Yetkisiz açarsanız sorun yaşayabilirsiniz. Satıcı, servis hatta Gigabyte ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim. Bu arada 64 GB kadar yükseltme yapabilirsiniz.
Hocam servisini bulamadım türkiyede sevisleri yok sanırım itopyaya ulaşmaya çalıştım ancak mesai saatleri dışındalar . Bu yükseltme fiyat olarak ne kadar olur sizce

Hocam servisini bulamadım Türkiye'de sevisleri yok sanırım İtopya'ya ulaşmaya çalıştım ancak mesai saatleri dışındalar. Bu yükseltme fiyat olarak ne kadar olur sizce.

Sanırım Türkiye de ServisPoint(emin değilim) diye bir firma. MSI ürünlerine de bakıyormuş.
Rusya da ürün 1 yıl garantili. Satın alınan mağaza çok küçük miktara RAM, SSD değişimi yapıyor. ( faturalı yaptığı işlem neticesinde garanti süreci devam ediyor.)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı