Acer Nitro 16 vs Nitro 5 vs TUF A15

Seçiminizi artı ve eksileriyle belirtirseniz çok sevinirim.
Başka laptop önerisine de açığım.
Düşünmeden Acerı alın hocam hem yeni kasa 16 inç ile ısınma porblemleri yaşamassınız. hemde arada ki 2600 tllik ifiyat farkı ile hem eklemeler yapabilirsiniz hemde ekipman alabilirsiniz.ekran hz değeriz asusta 144 hzyken acerda 165 hz çok fazla bi fark olmadığını düşüneyebilirsiniz ancak 60hzyle 75 hz çok fark edebiliyorken bu ekranların farkını düşünün Asusda Ryzen 9 varken Acerda Ryzen 7 var sadece nesil farkları var.

Düşünmeden Acerı alın hocam hem yeni kasa 16 inç ile ısınma porblemleri yaşamassınız. hemde arada ki 2600 tllik ifiyat farkı ile hem eklemeler yapabilirsiniz hemde ekipman alabilirsiniz.ekran hz değeriz asusta 144 hzyken acerda 165 hz çok fazla bi fark olmadığını düşüneyebilirsiniz ancak 60hzyle 75 hz çok fark edebiliyorken bu ekranların farkını düşünün Asusda Ryzen 9 varken Acerda Ryzen 7 var sadece nesil farkları var.
Hocam yapmayın gözünüzü seveyim 4070 ile 3070 ti ı karşılaştırmak nedir?

Lenovo önermem tasarımsal olarak ışık olmazsa ofis laptopu gibi ve ısı problemleri var.
Teşekkür ederim. Hala kararsızım asus kücük oldugu için ısınır mı ve ekran kalitesi biraz kötü, nitroya o kadar para vereceğime 2 3bin fazla verip asus alip daha uzun ömürlü olması mantıklı geliyor. Bilmiyorum.

Teşekkür ederim. Hala kararsızım ASUS kücük oldugu için ısınır mı ve ekran kalitesi biraz kötü, Nitro'ya o kadar para vereceğime 2 3bin fazla verip ASUS alip daha uzun ömürlü olması mantıklı geliyor. Bilmiyorum.

ASUS'un ekran kalitesi kötü değil ancak Acer 16 ya göre biraz kötü kalmış ASUS'ta ısınma problemleri var zaten Acer 16 ömürlük bir laptop ben kullanıyorum acayip iyi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı