Acer Nitro 16 Wi-Fi ve Bluetooth hatası veriyor

Mosqito

Femtopat
Katılım
10 Mayıs 2024
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba laptopum Acer Nitro 16. Laptopumu formata verdikten sonrasında Wi-Fi simgesi kayboldu ve Windows güncelleştirmelerinden güncelleme yapamıyorum. Nasıl çözebilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopta Ethernet takın, yoksa telefondan kablo ile internet verin ve sürücüleri kurun. Sonrasında gelecektir Wi-Fi ve Bluetooth.
 
Evet normalde geliyordu ancak bilgisayarcıya vermiştim formatlaması için. Bu kez gelmedi anlamadığım bir şekilde.

Klasik mahalle bilgisayarcısı vakası muhtemelen. Driver Booster falan kullanmış olabilir. Bir teyit edin sistemde Driver Booster adında bir yazılıp olup olmadığına. Sürücüleri yükleyin, yine çalışmaz ise kendiniz format atın. Şu aptal saptal iş yapan mahalle bilgisayarcılarına herhangi bir şey vermeyin.
 
Evet normalde geliyordu ancak bilgisayarcıya vermiştim formatlaması için. Bu kez gelmedi anlamadığım bir şekilde.

Kanka aynısını yaşadım her şeyi yaptıysan ve olmadıysa Wi-Fi kartın sıkıntılıdır.
Değiştirebilirsin bende de Wi-Fi ve Bluetooth gitmişti kafayı yemiştim sıkıntı karttaymış.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı