Çözüldü Acer Nitro 16 Windows 11 nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Muhammed1gxc

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
Geforce RTX 4060
İşlemci
AMD Ryzen 7 8840HS
İyi akşamlar ben Acer Nitro 16 AN16-42 modelini aldım Windows 11 kurulum yapacağım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Win. Resmi sitesinden USB'ye kurulum yaptıktan sonra o dosyayı silip kendi dosyalarımı USB'ye atabilir miyim?

İyi akşamlar ben Acer Nitro 16 AN16-42 modelini aldım Windows 11 kurulum yapacağım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Win. Resmi sitesinden USB'ye kurulum yaptıktan sonra o dosyayı silip kendi dosyalarımı USB'ye atabilir miyim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam detaylı bir şekilde anlatıyorlar burada bu arada iyi günlerde kullan hayırlı olsun darısı bize.

takıldığınız birşey olursa söyleyin.

Hocam Windows 11 ISO ve Rufus indirdikten sonra USB'ye ayarlamaları yapıp bilgisayarınıza kurduktan sonra USB'deki dosyalarla işiniz kalmamıştır başka sorunuz olursa sorabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı