U Umut Renas Femtopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #1 Acer Nitro 16 ile Bannerlord'da Ultra ayarlarda GPU 70 derecelerde gezerken 80-90 arası geziniyor. Bazı anlar 95-97 derecelere çıkıyor. Çözümü nedir?
Acer Nitro 16 ile Bannerlord'da Ultra ayarlarda GPU 70 derecelerde gezerken 80-90 arası geziniyor. Bazı anlar 95-97 derecelere çıkıyor. Çözümü nedir?
KS KS U Umut Renas Femtopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #21 Artoria Pendragon dedi: O sırada yaptığı tüketime bağlı olarak normal olabilir, o sebeple aktif olarak oyun içinden Afterburner ile kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Afterburner CPU derece gösterimini ayarlayamadim hocam sadece GPU derecesi ve FPS gozukiyor. Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: O sırada yaptığı tüketime bağlı olarak normal olabilir, o sebeple aktif olarak oyun içinden Afterburner ile kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Afterburner CPU derece gösterimini ayarlayamadim hocam sadece GPU derecesi ve FPS gozukiyor.
7 746270 Picopat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 477 Çözümler 3 29 Mart 2024 #22 Umut Renas dedi: AC Odyssey sıcaklik değerleri hocam. Performans moduna ortalama 4800RPM. Genişletmek için tıkla... Sistemden Pil en iyi güç verimliligi yapsana dostum farka bakicam. Artı 0 Eksi
Umut Renas dedi: AC Odyssey sıcaklik değerleri hocam. Performans moduna ortalama 4800RPM. Genişletmek için tıkla... Sistemden Pil en iyi güç verimliligi yapsana dostum farka bakicam.
KS KS U Umut Renas Femtopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #23 revivality dedi: Cihaz düz zeminde mi duruyor? Genişletmek için tıkla... Hayır tek dizimin üstünde iki fanda açık halde. Artı 0 Eksi
revivality dedi: Cihaz düz zeminde mi duruyor? Genişletmek için tıkla... Hayır tek dizimin üstünde iki fanda açık halde.
7 746270 Picopat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 477 Çözümler 3 29 Mart 2024 #24 Umut Renas dedi: Hayır tek dizimin üstünde iki fanda açık halde. Genişletmek için tıkla... iki fan zaten açık olur gpu cpu ayrık: D keske sorularima cevap verseniz neyse keyfiniz bilir Artı 0 Eksi
Umut Renas dedi: Hayır tek dizimin üstünde iki fanda açık halde. Genişletmek için tıkla... iki fan zaten açık olur gpu cpu ayrık: D keske sorularima cevap verseniz neyse keyfiniz bilir
revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.565 Makaleler 4 Çözümler 55 29 Mart 2024 #25 Umut Renas dedi: Hayır tek dizimin üstünde iki fanda açık halde. Genişletmek için tıkla... Home | AIDA64 indirip sistem kararlılık testi yapar mısın? Test sırasında HWiNFO - Free System Information, Monitoring and Diagnostics da indirip aç 7840HS bölümünün fotoğrafını yolla Artı 0 Eksi
Umut Renas dedi: Hayır tek dizimin üstünde iki fanda açık halde. Genişletmek için tıkla... Home | AIDA64 indirip sistem kararlılık testi yapar mısın? Test sırasında HWiNFO - Free System Information, Monitoring and Diagnostics da indirip aç 7840HS bölümünün fotoğrafını yolla
KS KS U Umut Renas Femtopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #26 746270 dedi: Sistemden pil en iyi güç verimliligi yapsana dostum farka bakacağım. Genişletmek için tıkla... Pil en iyi güç verimliliginden kastınız ne hocam ilk PC'm bu konularda biraz bilgisizim. 746270 dedi: İki fan zaten açık olur GPU CPU ayrık: D keske sorularima cevap verseniz neyse keyfiniz bilir Genişletmek için tıkla... Hocam iki fan açık halde derken hava akışı sağlanıyor fanların altında herhangi bir engel yok anlamında dedim. revivality dedi: Home | AIDA64 indirip sistem kararlılık testi yapar mısın? Test sırasında HWiNFO - Free System Information, Monitoring and Diagnostics da indirip aç 7840HS bölümünün fotoğrafını yolla. Genişletmek için tıkla... Musait olunca yapıp paylaşacağım. Artı 0 Eksi
746270 dedi: Sistemden pil en iyi güç verimliligi yapsana dostum farka bakacağım. Genişletmek için tıkla... Pil en iyi güç verimliliginden kastınız ne hocam ilk PC'm bu konularda biraz bilgisizim. 746270 dedi: İki fan zaten açık olur GPU CPU ayrık: D keske sorularima cevap verseniz neyse keyfiniz bilir Genişletmek için tıkla... Hocam iki fan açık halde derken hava akışı sağlanıyor fanların altında herhangi bir engel yok anlamında dedim. revivality dedi: Home | AIDA64 indirip sistem kararlılık testi yapar mısın? Test sırasında HWiNFO - Free System Information, Monitoring and Diagnostics da indirip aç 7840HS bölümünün fotoğrafını yolla. Genişletmek için tıkla... Musait olunca yapıp paylaşacağım.
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.130 Makaleler 1 Çözümler 15 29 Mart 2024 #27 746270 dedi: Ne alaka? Sizin anlattiginiz seyle benim yazdığımın arasinda ucurum var ben denetim masasindan guc plani ayarlari icerisinde islemci kullaniminindan bahsediyorum sen mah diyorsun. Genişletmek için tıkla... Mobildeyim başka bir konuya yazacaktım bu konuya yazmışım fark etmeden kusura bakma. Artı 0 Eksi
746270 dedi: Ne alaka? Sizin anlattiginiz seyle benim yazdığımın arasinda ucurum var ben denetim masasindan guc plani ayarlari icerisinde islemci kullaniminindan bahsediyorum sen mah diyorsun. Genişletmek için tıkla... Mobildeyim başka bir konuya yazacaktım bu konuya yazmışım fark etmeden kusura bakma.
KS KS U Umut Renas Femtopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #28 revivality dedi: Home | AIDA64 indirip sistem kararlılık testi yapar mısın? Test sırasında HWiNFO - Free System Information, Monitoring and Diagnostics da indirip aç 7840HS bölümünün fotoğrafını yolla. Genişletmek için tıkla... Buyurun hocam testi yaptım. Umarım doğru yapmışımdir hocam ilk pcim bu konularda acemiyim kusura bakmayın. Dosya Ekleri IMG_20240329_181635_4.jpg 331,6 KB · Görüntüleme: 42 Artı 0 Eksi
revivality dedi: Home | AIDA64 indirip sistem kararlılık testi yapar mısın? Test sırasında HWiNFO - Free System Information, Monitoring and Diagnostics da indirip aç 7840HS bölümünün fotoğrafını yolla. Genişletmek için tıkla... Buyurun hocam testi yaptım. Umarım doğru yapmışımdir hocam ilk pcim bu konularda acemiyim kusura bakmayın.
revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.565 Makaleler 4 Çözümler 55 29 Mart 2024 #29 Umut Renas dedi: Buyurun hocam testi yaptım. Umarım doğru yapmışımdir hocam ilk pcim bu konularda acemiyim kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sensörleri aç orada 7840HS değerleri var orayı gönder Artı 0 Eksi
Umut Renas dedi: Buyurun hocam testi yaptım. Umarım doğru yapmışımdir hocam ilk pcim bu konularda acemiyim kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sensörleri aç orada 7840HS değerleri var orayı gönder
KS KS U Umut Renas Femtopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #30 revivality dedi: Sensörleri aç orada 7840HS değerleri var orayı gönder. Eki Görüntüle 2153620 Genişletmek için tıkla... Buyurun hocam. Dosya Ekleri IMG_20240329_182925.jpg 159,8 KB · Görüntüleme: 45 IMG_20240329_182918.jpg 163,5 KB · Görüntüleme: 46 Artı 0 Eksi
revivality dedi: Sensörleri aç orada 7840HS değerleri var orayı gönder. Eki Görüntüle 2153620 Genişletmek için tıkla... Buyurun hocam.