U Umut Renas Femtopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #1 Acer Nitro 16 ile Bannerlord'da Ultra ayarlarda GPU 70 derecelerde gezerken 80-90 arası geziniyor. Bazı anlar 95-97 derecelere çıkıyor. Çözümü nedir?
Acer Nitro 16 ile Bannerlord'da Ultra ayarlarda GPU 70 derecelerde gezerken 80-90 arası geziniyor. Bazı anlar 95-97 derecelere çıkıyor. Çözümü nedir?
celalettinaktas Femtopat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #51 revivality dedi: Katılmadıysan yazamazsın gruba katıl demen lazım Genişletmek için tıkla... Hocam katıl dedim mesajlarınızınokuyabiliyorum ama crvap yazamıyorum Artı 0 Eksi
revivality dedi: Katılmadıysan yazamazsın gruba katıl demen lazım Genişletmek için tıkla... Hocam katıl dedim mesajlarınızınokuyabiliyorum ama crvap yazamıyorum
revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.563 Makaleler 4 Çözümler 55 7 Eylül 2024 #52 celalettinaktas dedi: Hocam katıl dedim mesajlarınızınokuyabiliyorum ama crvap yazamıyorum Genişletmek için tıkla... Bana özel mesaj atar mısın oradan Artı 0 Eksi
celalettinaktas dedi: Hocam katıl dedim mesajlarınızınokuyabiliyorum ama crvap yazamıyorum Genişletmek için tıkla... Bana özel mesaj atar mısın oradan
celalettinaktas Femtopat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #53 revivality dedi: Bana özel mesaj atar mısın oradan Genişletmek için tıkla... Hocam onuda yapamıyorum telefon rehberimde kayıtlı olmadığınız için Artı 0 Eksi
revivality dedi: Bana özel mesaj atar mısın oradan Genişletmek için tıkla... Hocam onuda yapamıyorum telefon rehberimde kayıtlı olmadığınız için