Çözüldü Acer nitro 16'da klavye ışığı nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bettlejuice

Hectopat
Daha fazla  
ACER NITRO 16 NH.QLLEY.001 modeli var bende. 1 aydır kullanıyorum birden aklıma geldi neden ışığı yok diye merak ettim. Çok önemsemediğim için alırken de bakmamıştım var mı yok mu diye, varsa nasıl açılır biliyor musunuz?

Çözüm
Acer Nitro 16 nh. Qlley. 001 modeli var bende. 1 aydır kullanıyorum birden aklıma geldi neden ışığı yok diye merak ettim. Çok önemsemediğim için alırken de bakmamıştım var mı yok mu diye, varsa nasıl açılır biliyor musunuz?

NitroSense yazılımı ile kontrol edilebiliyor fakat Windows 11'de bir sıkıntı var bilgisayarı açarken RGB LED'e sahip klavye, mouse vb bir şey takarsanız NitroSense düzgün çalışmıyor o yüzden ben bilgisayarı açtıktan sonra takıyorum bir sıkıntı çıkmıyor.
Acer Nitro 16 nh. Qlley. 001 modeli var bende. 1 aydır kullanıyorum birden aklıma geldi neden ışığı yok diye merak ettim. Çok önemsemediğim için alırken de bakmamıştım var mı yok mu diye, varsa nasıl açılır biliyor musunuz?

NitroSense yazılımı ile kontrol edilebiliyor fakat Windows 11'de bir sıkıntı var bilgisayarı açarken RGB LED'e sahip klavye, mouse vb bir şey takarsanız NitroSense düzgün çalışmıyor o yüzden ben bilgisayarı açtıktan sonra takıyorum bir sıkıntı çıkmıyor.

Çözüm
NitroSense ile çözdüm, teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı