Acer Nitro 16'da MUX Switch var mı?

hellomister

Hectopat
Makaleler
5
Yer
İstanbul
Arkadaşlar bu modelde MUX Switch var mıdır? Teşekkürler.

Arkadaşlar bu modelde MUX Switch var mıdır? Teşekkürler.

Bu seride MUX yok Advanced Optimus var.

Konuyu hortlatıyorum, neden daha iyi? MUX devreye sokunca dahili GPU devre dışı kalıyor ve RAM'den çalmamış oluyor. Adv. Optimus açınca aynı işlevi görüyor mu?

Hocam sistem açıkken saniyesinde geçiş yapabiliyorsunuz veya otomatik olarak ayarlıyor. Bu laptopta BIOS'tan isterseniz MUX kullanabiliyorsunuz (tam olarak MUX ile aynı mı bilmiyorum). RAM zaten yetiyor çok etki etmiyor.

MUX'ta GPU değiştirince bilgisayarı yeniden başlatmak gerekirken Advanced Optimus'ta yeniden başlatmadan GPUlar arasında geçiş yapabiliyorsunuz. Tek farkı bu.

Hocam sistem açıkken saniyesinde geçiş yapabiliyorsunuz veya otomatik olarak ayarlıyor. Bu laptopta BIOS'tan isterseniz MUX kullanabiliyorsunuz (tam olarak MUX ile aynı mı bilmiyorum). RAM zaten yetiyor çok etki etmiyor.
Bana direkt MUX lazım ya hiçbir şekilde istemiyorum dahili grafiği. RAM'den 3-4 GB götürüyor. İade edeceğim bi laptop almıştım 8 gb RAM'den 2,6 GB boş kalıyor sistem boştayken bile. BIOS'ta Switchable Graphics diye bir seçenek var mı? Discreate de olabilir. NitroSense uygulamasında da görünüyor Mux olup olmadığı. Benim için önemli optimustan ziyade MUX önemli. :)

Bana direkt MUX lazım ya hiçbir şekilde istemiyorum dahili grafiği. RAM'den 3-4 GB götürüyor. İade edeceğim bir laptop almıştım 8 GB RAM'den 2,6 GB boş kalıyor sistem boştayken bile. BIOS'ta switchable Graphics diye bir seçenek var mı? Discreate de olabilir. NitroSense uygulamasında da görünüyor MUX olup olmadığı. Benim için önemli Optimus'tan ziyade MUX önemli. :)

Hocam 3-4 GB götürmüyor. Taş çatlasa yer yarılsa en fazla 1 GB götürür. (takılı RAM miktarına göre otomatik ayarlıyor.) Bende 32 GB'tan 800 MB ayırmış. Ama dahili kartı kullanırken gerekince RAM'den alıyor. Kullanımda değilken 3 GB falan kullanmaz.

Hocam BIOS'da seçme özelliği var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı