Acer Nitro 16'ya NitroSense kurulmalı mı?

Hayır kardeşim, kurulmamalı.

Sebebi nedir acaba onu da belirtirseniz ona göre yorum yapalım bizde

Bir de oyun açılırken hani USB belleği takıp çıkarırken ses geliyor ya oyuna girerken ve çıkarken o sesler geliyor neden acaba?

En başta bunun için kurman gerekli MUX switch i uygulaması üzerinden açıp kapatıyorsun fan ayarları hakeza aynı şekilde NitroSense üzerinden yapılıyor sadece kişiselleştirme için kullanılmıyor
Armoury Crate eskiye nazaran bir tık daha optimize çalışıyor şu anda güncelledikleri için oda gereksiz güç tüketiyor ama sistemin güçlü ise problem olmaz

İlk önce W11 24H2 sürümü ile temiz bir kurulum yap hocam sonrasında NitroSense'i kur sonrasında sürücüleri kendi kuracak zaten Windows 10 kurarak sen uygulamaların sürücülerini görmesini engelliyorsun manuel kurman gerekli onu da pek yapacağını düşünmüyorum W11 kur kafan rahat olsun

İlk önce W11 24H2 sürümü ile temiz bir kurulum yok hocam sonrasında NitroSense'i kur sonrasında sürücüleri kendi kuracak zaten Windows 10 kurarak sen uygulamaların sürücülerini görmesini engelliyorsun manuel kurman gerekli onu da pek yapacağını düşünmüyorum W11 kur kafan rahat olsun
w10'da otomatik de manuel de kursa uyumsuzluk yaşanacaktır.

Windows 10'da otomatik de manuel de kursa uyumsuzluk yaşanacaktır.

Otomatik kurmaz W11 ile gelen PC'lerin çoğunda sürüm uysada Armoury Crate MyASUS gibi programlar driverin sürümünü göremiyor örnek olarak şunu da vereyim Realtek sürücüsünü bile kurmuyor Windows 11 de otomatik PC'yi açar açmaz kuruyor

NitroSense yüklendikten sonra oyuna girerken neler yapılmalı.

Dostum bende de Acer Nitro 16 var 13500H 4050 140W modeli. Normal Windows kurma tavsiyem Windows X Lite 24H2 Custom OS. Normal defualt Windows yüklüyken CS2'de 150 FPS alıyorsam artık 250-300 FPS alıyorum. Gecikmeler, input laglar, ısınmalar ve Micro takılmalar düzeldi ek olarak daha akıcı ve daha performanslı çalışıyor. Nitro Sensi'den yapacağın pek bir ayar yok oyundayken performans moduna alıp fan devrini oyunun ağırlığına göre 3.5-5k arasında sabit ayarlar derim.

Dosya Ekleri

• do.png
    do.png
    77,3 KB · Görüntüleme: 23

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı