Acer Nitro 4060 laptop alınır mı?

Hocam bende aynı cihazdan var kronik bir kamera sıkıntısı vardır kendisinin format attırmak zoruna bıraktırdı toplantı performaslarında oyun içi bir şey söyleyemem gayet iyi performans gösteriyor CS2 de 150 160 civarı ortalama ayarlarda (sadece CS oynuyorum)

Hocam ben ve bir arkadaşım da da Acer Nitro var ve kamera sorumu yaşamadım. Kronik değil gibi. Zaten oyun bilgisayarından toplantı için ne bekleyebilirsiniz ki.

Asıl önemli olan marka değil. Modeldir.

Bana kalırsa da öyle. Sadece yorumu yazan kişi marka üzerinden gittiği için bende marka sordum.

Hocam ben ve bir arkadaşım da da Acer Nitro var ve kamera sorumu yaşamadım. Kronik değil gibi. Zaten oyun bilgisayarından toplantı için ne bekleyebilirsiniz ki.

Bana kalırsa da öyle. Sadece yorumu yazan kişi marka üzerinden gittiği için bende marka sordum.
HP'nin ve Acer'in soğutma mühendisliği pek yeterli değil, öyle demek istedim. Öyle çok yüksek fiyatlarda satış yapmadıkları için, soğutmaya o kadar para ayırmıyorlar sanıyorum. Dediğim gibi, kötü değil. Ama daha iyileri de var.

HP'nin ve Acer'in soğutma mühendisliği pek yeterli değil, öyle demek istedim. Öyle çok yüksek fiyatlarda satış yapmadıkları için, soğutmaya o kadar para ayırmıyorlar sanıyorum. Dediğim gibi, kötü değil. Ama daha iyileri de var.

Hocam zaten eğer konu laptopsa çok da serin cihaz bulmak pek mümkün değil. Haklısınız ASUS markası gayet kaliteli ama düşük modellerinde de ısınma sorunu olabiliyor.

Bu şekilde genelleme yapamazsınız. Acer'inde, HPninde iyi soğutmaya sahip modelleri var.

Arkadaşımın bütçesi maksimum 40 bin olduğundan bunu buldumda işini görür o zaman hocam öneriyorum.

Bu şekilde genelleme yapamazsınız. Acer'inde, HPninde iyi soğutmaya sahip modelleri var.
Genelleme yapmadım. Ortalama olarak mükemmel değil dedim. HP Victus, Omen, Pavilion ve ta 2010'dan kalma cihazlarını da kullandım. Dediğim gibi. Soğutma mühendisliği olarak yeterli. Fakat çok daha iyileri de var.
Asus asiri kaliteli degil, ve soba.
Ben memnun kalmıştım.

Arkadaşımın bütçesi maksimum 40 bin olduğundan bunu buldumda işini görür o zaman hocam öneriyorum.

Attığım Victus panel harici daha iyi. Hem daha az ısınıyor hem işlemcisi daha iyi hem de pil ömrü çok daha uzun.

1740752621187.png

1740752654990.png

Genelleme yapmadım. Ortalama olarak mükemmel değil dedim. HP Victus, Omen, Pavilion ve ta 2010'dan kalma cihazlarını da kullandım. Dediğim gibi. Soğutma mühendisliği olarak yeterli. Fakat çok daha iyileri de var.

Ben memnun kalmıştım.

O zaman ASUS'ta ortalama olarak kötü, MSI da kötü? Böyle bir mantık yok.

Attığım Victus panel harici daha iyi. Hem daha az ısınıyor hem işlemcisi daha iyi hem de pil ömrü çok daha uzun.

Eki Görüntüle 2434711

Eki Görüntüle 2434712

O zaman ASUS'ta ortalama olarak kötü, MSI da kötü? Böyle bir mantık yok.
Olabilir. Kullandığım modeller üzerinden yorum yaptığımı sürekli olarak dile getirdim. Yakınlarımın yorumlarını da dikkate aldım. Hayırdır HP'nin avukatı falan mısınız? Şahsen sevdiğim bir firmadır merak ediyorsanız. Compaq 5850 kasasını kullanıyorum şuan. Gayette memnunum.

Olabilir. Kullandığım modeller üzerinden yorum yaptığımı sürekli olarak dile getirdim. Yakınlarımın yorumlarını da dikkate aldım. Hayırdır HP'nin avukatı falan mısınız? Şahsen sevdiğim bir firmadır merak ediyorsanız.compaq 5850 kasasını kullanıyorum şu an. Gayet de memnunum.

Bugünde HP avukatı olduk. Avukatı olmadığımız marka kalmadı arkadaş. Ne yapalım iyi modelleri önermeyelim mi? İyi model önerince o markanın avukatımı oluyoruz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı