Acer Nitro 4060 laptop alınır mı?

Bugünde HP avukatı olduk. Avukatı olmadığımız marka kalmadı arkadaş. Ne yapalım iyi modelleri önermeyelim mi? İyi model önerince o markanın avukatımı oluyoruz?
Kral yanlış anlıyorsun. Ben HP önermene birşey demiyorum zaten. Benim deneyimlerime göre yaptığım yorumlara yazdığınız cevaplar usülünce cevap vermeye çalışıyorum. Önerdiğin makine arkadaşınkine göre daha iyi zaten. Biz burada cihaz önermeni değil, benim soğutma hakkında yaptığım yorumları tartışıyoruz. Komik gelen benim Compaq marka kasa kullanmamsa tartışmamızın pek de bir anlamı yok.

Kral yanlış anlıyorsun. Ben HP önermene bir şey demiyorum zaten. Benim deneyimlerime göre yaptığım yorumlara yazdığınız cevaplar usülünce cevap vermeye çalışıyorum. Önerdiğin makine arkadaşınkine göre daha iyi zaten. Biz burada cihaz önermeni değil, benim soğutma hakkında yaptığım yorumları tartışıyoruz. Komik gelen benim Compaq marka kasa kullanmamsa tartışmamızın pek de bir anlamı yok.

Komik gelen şey bana "HP avukatı" demeniz. Ayrıca yaptığınız yorumlar çok genelleme içeriyor. "HP ve Acer'in soğutma mühendislikleri yetersiz" diyorsunuz benim bundan ne anlamamı bekliyorsunuz? Bende sizi normal bir dille uyarıyorum.

Komik gelen şey bana "HP avukatı" demeniz. Ayrıca yaptığınız yorumlar çok genelleme içeriyor. "HP ve Acer'in soğutma mühendislikleri yetersiz" diyorsunuz benim bundan ne anlamamı bekliyorsunuz? Bende sizi normal bir dille uyarıyorum.
Mühendislikleri yetersiz değil "çok daha iyileri var" demiştim. HP avukatı dememin sebebi, genelleme yapmama, elimdeki cihazlara ve yakınlarımın sorunlarına göre yorum yapmama rağmen bütün modeller için konuşuyormuşum gibi muamele yapmanız. Şuan elimde performans odaklı olmasa da bir HP laptop var. Çokta memnunum.

Mühendislikleri yetersiz değil "çok daha iyileri var" demiştim. HP avukatı dememin sebebi, genelleme yapmama, elimdeki cihazlara ve yakınlarımın sorunlarına göre yorum yapmama rağmen bütün modeller için konuşuyormuşum gibi muamele yapmanız. Şu an elimde performans odaklı olmasa da bir HP laptop var. Çok da memnunum.
Kendi ağzınızla kurduğunuz cümle:
1740754476141.png

Ayrıca kurduğunuz cümleler gayet de genelleme içeren cümleler. Sizinle daha fazla tartışmayacağım.

Aşırı demedim zaten ve "soba" sıfatı da kime göre neye göre. Zaten laptopların genel olarak serin çalışması pek görülen bir şey değil. Tabii ki ısınır küçücük kasa.

Soba sıfatı testlere göre. Her laptop ısınıyor diye bir şey yok. Soğutması iyi olan ısınmaz.

Soğutması 80'den yukarı çıkarmayan bir laptop görmedim ben. Soğutması iyi olan bir laptop gösterir misin? Sizin soba dememeniz için kaç derece olması gerekiyor.

İşlemcinin modelinden, gücünden, harcadığı watta göre değişir. Ama genel olarak 90 aşağısı laptoplar için normaldir.

Isınmayan laptop arıyorsanız. Lenovo LOQ serisi, Gigabyte Aorus 16X, Gigabyte Aorus 15bkf, Acer Nitro 16, HP Omen, ASUS'un ve MSI'ın üst segment modelleri. Daha sayayım mı?

Sen HP alırsın kral, bizde tercih etmeyiz olur biter. Fakat uzun süre kullanmış olduğunuzu düşünmüyorum. Şikayetvar sitesi HP'nin soğutmayla alakalı problemleriyle dolu. Şuan yaşamıyorum, ancak Victus 16 3060'lı model kullanırken Red Dead Redemption 2'de 105 derece gördüğü oluyordu. Bakımını teknik servise gönderip yaptırdıktan sonra ölçtüğüm değer bu. Beğenip beğenmemek sana kalmış. Omen hakkında bir bilgi sahibi değilim, onun hakkında yorum yapmıyorum. Fakat çoğu Victus modeli insanların ağzını çok yakyor. 4050 ve Ryzen 7 7735HS ile de benzer derecelerde kullandığım oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı