Acer Nitro 5 2020 alınır mı?

ASUS'u pek incelemedim cunku almak istedigim pek bir modeli yoktu o yuzden pek bir fikrim yok MSI'i zaten benim ovmeme gerek yok cok kaliteli sadece 1 modelinde kronik biraz sikinti vardi bir arastir bak istersen. Acer ve hpye gelirsek 2019 2020 model kasalari kesinlikle al 10.nesil islemcili veya 9.nesil islemcili modeller yani ondan oncekiler kronik sorunu var bulasma. Monsterada bulasma cok ariza verir ikide bir servise gidersin. Servisleri kaliteli yardimci olurlar cözerler arizasini ekran karti yanmamissa eger ki yanabilirde olasi bir sorun Monster'larda. Ama benim oyle ikide bir servise gidecek bos zamanim yok.istanbul ankara disinda degilsen ve bos zamanin varsa dusunebilirsin monsterida.

Hocam ASUS'un bana kalırsa sadece ROG serisi alınır bu seneki modelleri tabii ki de. ASUS'un benim fiyat bandımda uygun gördüğüm bir laptopu yoktu zaten. Bu aldığım Acer beni uzun süre götürür diye düşünüyorum. Her zaman oyun oynayan biri değilim ama alırken de iyi bir şey alayım diye düşünenlerdenim. Seneler geçtikçe oyunlarda ayarları kısmak zorunda olurum ancak benim için o kadar da önemli değil. Very High ise High eçekerim High ise mediuma çekerim:)
512 GB SSD beni bir süre götürür ancak yetersiz gelecektir önünde sonunda. M.2 SSD ya da SATA ssd/hdd alsam kendim taksam garanti dışı kalır mı? Yoksa servise mi göndermek gerekir?

Kesinlikle kaliteli bir sogutucu al isinmasa bile al size soyledim ya thermal fatigue stress falan onlar bir parcanin omrunu kisaltir muhendislikte boyledir yok Max 85 derece goruyor zaten deme birak 80'de calissin omrunu uzatirsin eger 1 2 saat degil harbi harbi oyun oynayacaksan masada sogutucuyla beraber kullanmani oneririm. Ve ekrani 144Hz almissin hakkini ver CS'de falan ayarlari kis 150 FPS falan al analarini aglat sonra.😀

Ben de tam bu notebooklara bakıyordum monster alacaktım fakat herkes şikayetçi. Pek sistemlerden anlayan biri değilim ama 1100tl fiyat farkıyla sizce gtx1660ti modelini almak mantıklı mı yoksa 1650ti yeterli olur mu? Acer Nitro 5 Intel Core i5 10300H 16GB 512GB SSD GTX1660Ti Fiyatı
1660 Ti testlere bakılarak alınabilir. Ben de 2 gün önce aldım bu laptopu i7 işlemci olanını. Ama sorun yaşıyorum. Konusu mevcut aklınızda olsun. Örneğin CS GO'da Technopat 200-250 FPS alırken ben en düşük ve en yüksek ayarlarda da 90-130 FPS alıyorum.

Ben de tam bu notebooklara bakıyordum Monster alacaktım fakat herkes şikayetçi. Pek sistemlerden anlayan biri değilim ama 1100TL fiyat farkıyla sizce GTX1660 Ti modelini almak mantıklı mı yoksa 1650 Ti yeterli olur mu? Acer Nitro 5 Intel Core i5 10300H 16GB 512GB SSD GTX1660Ti Fiyatı

Kendi adıma konuşayım ben 9000 bandına çıkamam. Ancak GTX 1650 Ti ile GTX 1660 Ti arasında dağlar kadar fark var. Eğer çıkabilirseniz alın derim. Hatta onun i7 10750H+ GTX1660 Ti olan modeline de bakabilirsiniz.

1660 Ti testlere bakılarak alınabilir. Ben de 2 gün önce aldım bu laptopu i7 işlemci olanını. Ama sorun yaşıyorum. Konusu mevcut aklınızda olsun. Örneğin CS:GO'da Technopat 200-250 FPS alırken ben en düşük ve en yüksek ayarlarda da 90-130 FPS alıyorum.

Hocam çözemediniz mi o sorunu hala? Benim linkini attığım o ayarlar ve üstünde oynatır CS:GO'yu. En sok çözüm olarak servise de gönderebilirsiniz. Yeni Nitro 5'lerin soğutması nasıl? Klavye ısınıyor mu?

Kendi adıma konuşayım ben 9000 bandına çıkamam. Ancak GTX 1650 Ti ile GTX 1660 Ti arasında dağlar kadar fark var. Eğer çıkabilirseniz alın derim. Hatta onun i7 10750H+ GTX1660 Ti olan modeline de bakabilirsiniz.

Hocam çözemediniz mi o sorunu hala? Benim linkini attığım o ayarlar ve üstünde oynatır CS:GO'yu. En sok çözüm olarak servise de gönderebilirsiniz.
Hayır hâlâ aynı. Yardımcı olabilecek konuya mesaj atarsa öne çıkar aslında. Technopat'ın videosunda performans benchmarklar ile neredeyse birebir. İlk kez laptop kullanıyorum ama 20 dakikalık bir oyunda normal olduğunu söyleyebilirim. Sıcaklıklar da anlık olarak değişse de ortalama olarak 90 derecelerde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Galiba ben de 1650ti sürümünü alacağım çünkü mouse ve soğutucu felan derken fiyat alıp başını gidecek. Peki iyi bildiğiniz ya da bu notebook için yeterli olacak soğutucular neler var?

Kullanim amacina gore degisir oyunlara cok onem veriyorsan alinir yaklasik ortalama bir 10 FPS daha fazla alirsin Ultra ayarlarda Low'a dogru dustukce bu 10 15 20 falan diye kademeli artar Karar senin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı