Acer Nitro 5 3070 Ti alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütçe
35000
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, pek fazla oyun oynamıyorum. Oynarsam da en fazla LoL oynarım. Nitro 5 3070 Ti almak mantıklı mı yoksa bu fiyatlara daha iyisi var diyebilir misiniz? Ya da bu bütçeyle şu laptopu al üzerine de PS5 al diyebileceğiniz bir seçenekte olabilir. Önerilerinizi bekliyorum...

Kanka laptop, bu fiyata kötü. Aynı paraya, 4050-70 arası bir sistem dizilir. Laptop alman zorunlu mu? Öyleyse bile farklı laptoplar önerebilirim.

Kanka laptop, bu fiyata kötü. Aynı paraya, 4050-70 arası bir sistem dizilir. Laptop alman zorunlu mu? Öyleyse bile farklı laptoplar önerebilirim.
Son model bir masaüstü bilgisayarım var ama evli olunca malesef ayrı odaya gidip takılamıyorsun o yüzden yarın kasamı satıyorum. Laptop almam zorunlu evet fakat dediğim gibi o fiyata konsol + işimi görecek bir laptopta olabilir yada direk o bütçeyle iyi bir laptop ta olabilir farketmez.

Nitro 5 önermem reis çok ısınan bir model.

3070, 4070 gücünde bir kart saf güçte ama bu kadar ucuz olacağını sanmıyorum. Acaba güvenilir bir yerden alacağınıza emin misiniz?

Saf güç istiyorsan bu fiyata daha iyi bir laptop yok. RTX 3070 Ti, yerine göre RTX 4070'e bile kafa tutan bir model. RTX 4060'tan zaten üstün. Ama daha yeni bir şey olsun ve bütçe aşarım dersen Nitro 5 12700H RTX 4060 falan var, ekranı da güzel onun ve yeni bir model.

Oyun ile işiniz az ise MacBook ve Xbox alabilirsiniz. Laptop kullanım amacınız ve maksimum butceniz nedir? Eğer GPU kas gücü gerekli ise o fiyatta 3070 Ti rakibi yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…