Acer Nitro 5 515-55 modeli için RAM önerisi

HighTechLowLife

Megapat
RAM, CL 21 ve 1600 MHz sanırım değil mi? Sizce bunun yanına bu değerde bir RAM alsam çok fark eder mi oyunlarda? Yoksa 8x2 Dual RAM mi baksam? 2. seçeneği anakart destekliyor mu bilmiyorum. Anakart modeli CML STONIC_CMS modeli.

1.png

2.png

RAM, CL 21 ve 1600 MHz sanırım değil mi? Sizce bunun yanına bu değerde bir RAM alsam çok fark eder mi oyunlarda? Yoksa 8x2 Dual RAM mi baksam? 2. seçeneği anakart destekliyor mu bilmiyorum. Anakart modeli CML STONIC_CMS modeli.

Eki Görüntüle 811637

Eki Görüntüle 811638

RAM'in 3200 MHz ama işlemcinden dolayı 2933 MHz'e düşüyor. Cl 21 değerine sahip. Aynı marka model ram bulabilirsen aynı marka ram al ama bulamazsan aynı marka 2 tane ram al.

Ram ler aynı özellikte. İkisinide alabilirsiniz sorun olmaz diyemem fakat DDR4 RAM lerde genellikle özellijler aynı olunca sıkıntı çıkmıyor. Fiyat farkı satıcıdan kaynaklı olabilir.

Hocam, bunu alabilirsiniz. Mevcut RAM Micron. Crucial Micron çip kullanıyor.
Az önce yukarıda verdiğim linktekini satın almıştım ama bunu görmemiştim. Problem olmaz hehalde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı