Çözüldü Acer Nitro 5 65W Type-C ile şarj edilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Acer Nitro 5 AN515-58-73T7-NH. QM0ey. 00C model bu arkadaşlar.

Cihazda Power delivery var ve şarj edilebilir fakat şöyle bir durum var, Acer minimum 65W ile şarj edilebilir dese bile çoğu kullanıcıda bu çalışmamış ve 100W ile anca şarj edilebilmis cihaz. Tavsiyem 100W Type-C PD adaptör almanız.
Hocam selam tekrardan, bu şarj cihazını hala Acer Nitro 5 cihazınızda kullanıyor musunuz?
+ Ve - yönlerini paylaşır mısınız cihaz düşük şarj gücü uyarısı falan veriyor mu ben almadımda almak artık müstahak 330W şarj adaptörü çok ağır normal kullanımda oyun harici taşıması zulüm oldu artık.
İyi akşamlar hocam, evet hâlâ kullanıyorum. + Yönleri olarak çok hafif olması diyebilirim(159 gram olması lazım)
- Yönlerinde ise oyunlarda performans alamıyor olmamız, veya type c portunu doldurması diyebilirim.
Düşük şarj gücü uyarısı veriyor ama ben şu anlık bir zararını görmedim. Sadece yavaş şarj oluyor, normal günlük kullanım için fazlasıyla yeterli. Benim adaptörüm tam 500 gram ve çantamda çok yer kaplıyor, zırt pırt söküp sarmalayıp çantaya koymaktansa bu Lenovo 68w adaptörü ve kablosu hep çantamda duruyor. Güzel bir kolaylık sağlıyor, hatta 1 adet daha sipariş verdim yedekte durması için.

Hocam selam tekrardan, bu şarj cihazını hala Acer Nitro 5 cihazınızda kullanıyor musunuz?
+ Ve - yönlerini paylaşır mısınız cihaz düşük şarj gücü uyarısı falan veriyor mu ben almadımda almak artık müstahak 330W şarj adaptörü çok ağır normal kullanımda oyun harici taşıması zulüm oldu artık.

İyi akşamlar hocam, evet hâlâ kullanıyorum. + yönleri olarak çok hafif olması diyebilirim(159 gram olması lazım)
- Yönlerinde ise oyunlarda performans alamıyor olmamız, veya Type-C portunu doldurması diyebilirim.
Düşük şarj gücü uyarısı veriyor ama ben şu anlık bir zararını görmedim. Sadece yavaş şarj oluyor, normal günlük kullanım için fazlasıyla yeterli. Benim adaptörüm tam 500 gram ve çantamda çok yer kaplıyor, zırt pırt söküp sarmalayıp çantaya koymaktansa bu Lenovo 68W adaptörü ve kablosu hep çantamda duruyor. Güzel bir kolaylık sağlıyor, hatta 1 adet daha sipariş verdim yedekte durması için.

Hocam %100e Kadar kaç saatte dolduruyor pili ? alacağım artık 330w benim şarj RTX4060 var yani işlemcide watt kısıtlaması olmadıgı için sanırım 330w koymuş acer bir bildiği vardır kesin , ama adaptör çok aşırı büyük tam 1 kg ağırlıkta zulüm resmen günlük işlerimi halledeceğim şekilde işimi görürse ne güzel. Ama 100w alın deniliyor en az 100 w adaptörde yok olanda 2500-3000 tl çok malesef verilmez o para adaptöre

Hocam %100e kadar kaç saatte dolduruyor pili? Alacağım artık 330W benim şarj RTX 4060 var yani işlemcide watt kısıtlaması olmadıgı için sanırım 330W koymuş Acer bir bildiği vardır kesin, ama adaptör çok aşırı büyük tam 1 kg ağırlıkta zulüm resmen günlük işlerimi halledeceğim şekilde işimi görürse ne güzel. Ama 100W alın deniliyor en az 100W adaptörde yok olanda 2500-3000 TL çok maalesef verilmez o para adaptöre.

Yok usta değmez 100W için ya, bu 600₺ mis gibi iş görür. Kaç saatte doluyor denemedim ama hani bir 2-3 saat vardır rahat. Bugün deneme şansım yok gün bitti zaten, yarın okulda bilgisayarı kullanacağım şarjının olması lazım. Salı günü denerim istersen. Sen siparişini ver derim, beğenmezsen zaten iade şansın var.

Hocam %100e Kadar kaç saatte dolduruyor pili ? alacağım artık 330w benim şarj RTX4060 var yani işlemcide watt kısıtlaması olmadıgı için sanırım 330w koymuş acer bir bildiği vardır kesin , ama adaptör çok aşırı büyük tam 1 kg ağırlıkta zulüm resmen günlük işlerimi halledeceğim şekilde işimi görürse ne güzel. Ama 100w alın deniliyor en az 100 w adaptörde yok olanda 2500-3000 tl çok malesef verilmez o para adaptöre
Ha bir de istersen yarın o 68w adaptör takılı iken render performansı nasıl onun testini yapıp atabilirim. Böylece az çok işlemcin ne kadar performans verecek tahmin edebilirsin 68w takılı iken.

Haklısınız hocam geçen arkadaşta dell latitude notebook vardı 90w Typ-c adaptörü vardı orjinal , sadece takıp çıkardım düşük şarj gücü uyarısı verdi yinede tabi uzun süreli deneme yapmadım, 1.5 metre biraz kısa gibi ama iş görür mutlaka sipariş vereyim ben en iyisi 65w olanlar daha uzun kablolu ama oda kaba malesef. Siz testleri yapın paylaşın burada hem diğer arkadaşlarada faydanız olur

Hocam Selam Testler ne durumda benim adaptör bugün kargoya verilecek geldiğinde deneyecem

Son düzenleme:
Hocam kusra bakmayın ben testleri yapmayı unutmuşum şimdi yaptım atıyorum.

Burada Turbo Boost kapalı.
Ekran Görüntüsü (137).png

Bu fotoda Turbo açık ama nedense daha düşük skor almış.
Ekran Görüntüsü (139).png

Burada yine Turbo kapalı test alayım dedim, böyle bir skor verdi. Biraz dengesizlik var gibi.
Ekran Görüntüsü (141).png

Bu arada tüm testler aynı koşullarda yapıldı. IDM indirme yapmıyor bu arada altta logosu görünüyor ama durdurulmuş durumda. Daha yüksek skor alabilirsem atarım. Bu arada işlemcim 12500H. Normal koşullarda 14000 civarı skor almakta, ancak bu adaptör takılı iken 25W limitliymiş gibi davrandığı için skor çok düşük çıkıyor.

Hocam Selam Teşekkürler, Zaten Kısıtlaması gerekiyor yoksa şarj aleti bir işe yaramaz , Benimde adaptör geldi dün memnunum hiç yoktan internette felan işim oldugunda 1 kg ağırlıgındakı adaptörle uğraşmıyorum.

Hocam selam teşekkürler, zaten kısıtlaması gerekiyor yoksa şarj aleti bir işe yaramaz, benim de adaptör geldi dün memnunum hiç yoktan internette falan işim oldugunda 1 kg ağırlıgındakı adaptörle uğraşmıyorum.

İşlemcim AMD olsa veya en azından bir 30-35W kullanmasına izin verse cep herkülü olur resmen. 25W Intel için bir tık yetersiz. Ama genele baktığımızda dediğin gibi basit işlerde taşıma kolaylığı sağlıyor.

Hocam zaten yüksek performansda mecbur orijinal adaptörü kullanacağız bu sadece bir kurtarıcı gibi bir şey, dün kullandım gerçekten rahat ettirdi büyük konfor sağladı adaptör biraz fazla ısınıyor ama sizde de aynı durum mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı