Hocam selam tekrardan, bu şarj cihazını hala Acer Nitro 5 cihazınızda kullanıyor musunuz?
+ Ve - yönlerini paylaşır mısınız cihaz düşük şarj gücü uyarısı falan veriyor mu ben almadımda almak artık müstahak 330W şarj adaptörü çok ağır normal kullanımda oyun harici taşıması zulüm oldu artık.
İyi akşamlar hocam, evet hâlâ kullanıyorum. + Yönleri olarak çok hafif olması diyebilirim(159 gram olması lazım)
- Yönlerinde ise oyunlarda performans alamıyor olmamız, veya type c portunu doldurması diyebilirim.
Düşük şarj gücü uyarısı veriyor ama ben şu anlık bir zararını görmedim. Sadece yavaş şarj oluyor, normal günlük kullanım için fazlasıyla yeterli. Benim adaptörüm tam 500 gram ve çantamda çok yer kaplıyor, zırt pırt söküp sarmalayıp çantaya koymaktansa bu Lenovo 68w adaptörü ve kablosu hep çantamda duruyor. Güzel bir kolaylık sağlıyor, hatta 1 adet daha sipariş verdim yedekte durması için.
Hocam selam tekrardan, bu şarj cihazını hala Acer Nitro 5 cihazınızda kullanıyor musunuz?
+ Ve - yönlerini paylaşır mısınız cihaz düşük şarj gücü uyarısı falan veriyor mu ben almadımda almak artık müstahak 330W şarj adaptörü çok ağır normal kullanımda oyun harici taşıması zulüm oldu artık.
İyi akşamlar hocam, evet hâlâ kullanıyorum. + yönleri olarak çok hafif olması diyebilirim(159 gram olması lazım)
- Yönlerinde ise oyunlarda performans alamıyor olmamız, veya Type-C portunu doldurması diyebilirim.
Düşük şarj gücü uyarısı veriyor ama ben şu anlık bir zararını görmedim. Sadece yavaş şarj oluyor, normal günlük kullanım için fazlasıyla yeterli. Benim adaptörüm tam 500 gram ve çantamda çok yer kaplıyor, zırt pırt söküp sarmalayıp çantaya koymaktansa bu Lenovo 68W adaptörü ve kablosu hep çantamda duruyor. Güzel bir kolaylık sağlıyor, hatta 1 adet daha sipariş verdim yedekte durması için.