Acer Nitro 5 A515-46 alınır mı?

Bütçe
35.000

nw.samet

Yoctopat
E - ticaret yazılım gibi işlerle uğraşmak istiyorum arada sırada da oyunlar oynamak için böyle bir diz üstü bir bilgisayar almayı planlıyorum. Amazon Türkiye'de böyle bir bilgisayar buldum sizce bunu almaya değer mi? İleride karşıma sorunlar çıkar mı?

Sorunlar hakkında demek istediğim uzun bir süre kullanmadığım zamandan önce karşıma aşırı donma ve kasma gibi sorunlar çıkarır mı?

Sorunlar hakkında demek istediğim uzun bir süre kullanmadığım zamandan önce karşıma aşırı donma ve kasma gibi sorunlar çıkarır mı?

Onermem eski karti.

E - ticaret yazılım gibi işlerle uğraşmak istiyorum arada sırada da oyunlar oynamak için böyle bir diz üstü bir bilgisayar almayı planlıyorum. Amazon Türkiye'de böyle bir bilgisayar buldum sizce bunu almaya değer mi? İleride karşıma sorunlar çıkar mı?

bunu alırsan 17.3 inç al dostum uçak gibi onun harici eğer bütçen 35k falan olursa 16 inç Nitro 16 al kesinlikle.

Aynı bilgisayarın 32 GB RAM'li 1TB SSD'li versiyonunu aldım 35k ya bugün teslim edilecek. İstersen kullandıktan sonra deneyimimi yazabilirim buraya.

4060 almak benim de aklımda vardı fakat DLSS 3.5 3070 Ti'a da gelecek dediler ve vazgeçtim. Ayrıyeten aynı özellikli 4060'lar 40kdan biraz fazla tutuyor değmez dedim ve bu modeli aldım 35k ya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı