Acer Nitro 5 A515-46 alınır mı?

Aynen katılıyorum hocam size kendi resmi sitesinde de bazı şeyleri bulamıyorsun.

Notebookcheck gibi sitelerden buluyorsun ancak.

Satıcıya mesaj atıp teyit etmek lazım alırken güzel ürün almak lazım.

Dogru. Bir de insanlar 3ms panel kullanmadiklari icin 25ms gecikmeli panellere cok iyi diyorlar. 3ms panel 1 defa kullandığın zaman imkani yok alisamazsin 25ms ye.

Adamlar üretirken nasıl ürettiklerininde farkında değiller. Bir ara 144 Hz FHD ekran yazan laptoptan 2K 165Hz %137 SRGB'li ekran bile çıkıyordu. Ondan servisleri bile bilmiyor ne olup bittiğini. İnceleme: Acer Nitro 5 AN515-58-51U3
O laptop vardi bende paneli efsane. Öyle bir panel daha gormedim hic bir laptopta. Sirf bu paneli icin alinir o laptop.

Dogru. Bir de insanlar 3ms panel kullanmadiklari icin 25ms gecikmeli panellere cok iyi diyorlar. 3ms panel 1 defa kullandığın zaman imkani yok alisamazsin 25ms ye.

O laptop vardi bende paneli efsane. Öyle bir panel daha gormedim hic bir laptopta. Sirf bu paneli icin alinir o laptop.
Acer Nitro 5 AN517-54 Intel Core i5 11400H 16GB 512GB SSD RTX3050Ti Freedos 17.3" FHD Taşınabilir Bilgisayar NH.QF6EY.002
https://www.hepsiburada.com/acer-ni...2-p-HBCV00004RMPQP?url_src=ios-product-detail
hocam bu ürün için yorum alabilir miyim fiyatı aşırı uygun geldi 17.3 e göre

Eski nesil Nitro 5 kasası. Ben bu kasadan hiç memnun kalmadım. Intel işlemcili olanları hep overheat vermişti.
Hocam son olarak şu modele ne diyosunuz monterdan uzak durun diyolar ama fiyat bakımından baya ucuz

Hocam son olarak şu modele ne diyosunuz monterdan uzak durun diyorlar ama fiyat bakımından bayağı ucuz

Mümkünse bu Abra'lardan uzak durun. Büyük çoğunluğu Clevo kasa. Isınma sorunları da cabası. Alabiliyorsanız Tulpar bakın. Tongfang kasalarının ısı derdide yok. Ayrıca Tongfang kasalar dayanıklıda oluyor. MSI ve Monster'ın Clevo'ya ürettirdiği kasalardan uzak durun. Üzer maalesef.
Arkadaki fan çıkışlarının biride kapalı üstüne üstlük.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı