Acer Nitro 5 açılırken Acer yazısında kalıyor

RuhluAmaRuhsuz

Centipat
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 senedir bilgisayarım açılmıyor, açınca Acer ekranında kalıyor (altta dönen o şey yok). Kapatıp tekrar açtığımda kendi kendine otomatik onarıma hazırlanılıyor diyor, tekrar kapatıp açtığımda normal yükleniyor ama o aşağıda dönen noktalar donuyor ve bilgisayar açılmıyor. M&b Warband oynarken aniden çöktü sonra bu hata ile karşılaştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 senedir bilgisayarım açılmıyor, açınca Acer ekranında kalıyor (altta dönen o şey yok). Kapatıp tekrar açtığımda kendi kendine otomatik onarıma hazırlanılıyor diyor, tekrar kapatıp açtığımda normal yükleniyor ama o aşağıda dönen noktalar donuyor ve bilgisayar açılmıyor. M&b Warband oynarken aniden çöktü sonra bu hata ile karşılaştım.

BIOS'a girebiliyor musun?

Aynı problem bizde de var çözebildiniz mi acaba?

Anladım. Servis anakart arızası yenisi için 7500tl dedi bize. Fakat 5-6 kere tuşla ac kapa yapa yapa sorunsuz kullanabılıyoruz :) SErvisi çok kötü. Anakart tamircisine götüreceğiz gibi duruyor son çare.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı