Acer Nitro 5 alınır mı?

Zorba01

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, linkte bulunan bilgisayar hakkında bilgi almak istiyorum.
Acer Nitro 5 11.Nesil Core i5 11400H-16Gb-512Gb Ssd-17.3inc-Rtx3060 6Gb-Freedos fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Bu modeli daha önce kullanıp deneyimleyenler veyahut bilgisi alakası olanlar varsa tecrübelerini, artı ve eksilerini, hangi oyunlarda hangi grafik ayarlarında kaç FPS aldığınızı, benimle paylaşabilir misiniz?

Performans konusunda hayal kırıklığına uğrar mıyım?

Teşekkürler.

Acer Nitro 5 11.Nesil Core i5 11400H-16Gb-512Gb Ssd-17.3inc-Rtx3060 6Gb-Freedos fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Bu modeli daha önce kullanıp deneyimleyenler veyahut bilgisi alakası olanlar varsa tecrübelerini, artı ve eksilerini, hangi oyunlarda hangi grafik ayarlarında kaç FPS aldığınızı, benimle paylaşabilir misiniz?

Teşekkürler.

Hocam bildiğim kadarıyla soğuk çalışıyor.

Teşekkürler.
Arkadaşımda var deneyimleme fırsatı buldum. Rakip modelleriyle benzer normal sıcaklıklarda çalışıyordu. Tam bir fiyat performans. + yönü donanımı. - yönü ise malzeme kalitesi denebilir. Fps ve sıcaklık değerlerine Youtube'dan ulaşabilirsiniz.

Arkadaşımda var deneyimleme fırsatı buldum. Rakip modelleriyle benzer normal sıcaklıklarda çalışıyordu. Tam bir fiyat performans. + yönü donanımı. - yönü ise malzeme kalitesi denebilir. Fps ve sıcaklık değerlerine Youtube'dan ulaşabilirsiniz.
Maalesef Youtube den fps değerlerine ulaşamadım aynı model yok.

Soğuk çalışmakla neyi kastediyorsunuz acaba?

Cihaz pek ısınmıyormuş, onu diyor.

Onun dışında daha önce bende burada aynı cihazı sormuştum. Olumlu yorumlar almıştım. Şimdi bakınca da oynadığınız oyunların kapladığı alana göre depolamayı arttırabilirsiniz. Onun dışında iyi duruyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı