YüzbaşıJohnPrice
Gigapat
Daha fazla
Lütfen sadece bir site üzerinden güçlü olup olmadıklarını kontrol etme. YouTube'da insanlar neden sürekli F/P kralı laptop aldım diye Nitro 5 koyuyor. Laptopun render ve oyun performansına bakıp öyle konuş.
Eğer ekranı benim daha önemli ise ve bana 4060 yeter diyorsan TUF serisi bakabilirsin ekranı çok daha iyi oranlar sunuyor ve soğutma olarak ort. Aynı seviyedeler.
Ben mi araştırayım sen mi? Güldürme beni.
Eki Görüntüle 2339029
Single-Core performansında görüyorsunuz.
Eki Görüntüle 2339030
Saf güç olarak neredeyse eşitler teknolojiler işin içine dahil değil.
Ek olarak attığınız 3070 model laptop eski kasa Nitro olduğundan daha fazla ısınacaktır.
Hocam DLSS 3 ve FG nimeti varken 3070 Ti mobile neden tercih edilsin, 4060 fazlasıyla yeterli, maksimum teknolojisi olan bir kart, macera aramaya gerek yok. Eski masaüstümde'de 4060 vardı, güncel laptopumda da var.Lütfen sadece bir site üzerinden güçlü olup olmadıklarını kontrol etme. YouTube'da insanlar neden sürekli F/P kralı laptop aldım diye Nitro 5 koyuyor. Laptopun render ve oyun performansına bakıp öyle konuş.
Eğer ekranı benim daha önemli ise ve bana 4060 yeter diyorsan TUF serisi bakabilirsin ekranı çok daha iyi oranlar sunuyor ve soğutma olarak ort. aynı seviyedeler.
Hocam DLSS 3 ve fg nimeti varken 3070 Ti Mobile neden tercih edilsin, 4060 fazlasıyla yeterli, maksimum teknolojisi olan bir kart, macera aramaya gerek yok. Eski masaüstümde'de 4060 vardı, güncel laptopumda da var.
Ben mi araştırayım sen mi? Güldürme beni.
Eki Görüntüle 2339029
Single-Core performansında görüyorsunuz.
Eki Görüntüle 2339030
Saf güç olarak neredeyse eşitler teknolojiler işin içine dahil değil.
Ek olarak attığınız 3070 model laptop eski kasa Nitro olduğundan daha fazla ısınacaktır.
AMD her zaman Intel'den düşük watt değerlerinde önde olmuştur ve bu da laptopun bataryasının süresini uzatır.
5.54. dakikaya gidip bakabilirsin. Şu ana kadar çevremdeki insanların aldığı laptopları incelediğimde verdiği değerler adamın kanalındaki laptop incelemelerindeki değerler ile ya çok yakın ya da aynı.
Bu güzel anlaşılıyor,freedos fakat USB den windows yüklenir biraz daha para gerekir!
direk alırken 16 versiyonunu alabilirsiniz hem grantisi yanmaz
direk alırken 16 versiyonunu alabilirsiniz hem grantisi yanmaz
FPS farkının birçok etkeni olur. Watt kısıtlaması, sıcaklıklar, ekran kartlarının watt farkı gibi gibi.
Karşılaştırmaya teknolojiler dahil değil. 3070 Ti 4060'dan daha sıcak çalışan bir kart bu arada.
Eşit şartlarda karşılaştırma yapan yerlerden bilgi almaya özen gösterin.
Eki Görüntüle 2339042
Eki Görüntüle 2339043
Daha da bir şey demiyorum ister inanırsın ister kendini kandırmaya devam edersin.
Lütfen sadece bir site üzerinden güçlü olup olmadıklarını kontrol etme. YouTube'da insanlar neden sürekli F/P kralı laptop aldım diye Nitro 5 koyuyor. Laptopun render ve oyun performansına bakıp öyle konuş.
Eğer ekranı benim daha önemli ise ve bana 4060 yeter diyorsan TUF serisi bakabilirsin ekranı çok daha iyi oranlar sunuyor ve soğutma olarak ort. Aynı seviyedeler.
Bu modeli önerebilirim. Ekran olarak uzaktan bakınca değil de ekranın oranlarına bakarak daha iyi ekranı var demiştim.