Acer Nitro 5 alınır mı?

Bütçe
Max 40k

kingkong3556

Hectopat
Daha fazla  

Sizce nasıl laptoplar kalite olarak hayal kırıklığına uğratır mı? Kronik olarak sorunları bulunuyor mu? Acer markasi hakkinda tecrubesi olan yardimci olabilir mi (RTX 4050 sanirim 60watt, performans dusuklugu yasar miyim?)?

Son düzenleyen: Moderatör:
Garanti dışına çıkmaz ve 4800MHz CL40 SO-DIMM RAM'ler uyumludur.

FreeDOS olmasından daha iyi, Ventoy yardımıyla kurabilirsiniz.

RAM taktırmak gibi işlemlerle uğraşma gibi bir fırsatım olmayabilir öyle bir durumda Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 7435HS-RTX4050 6Gb-16Gb-512Gb Ssd-15.6inc-W1 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Nasıl bir tercih olur 4050 ekran kartı da benim işimi görür cok agir oyunlar oynamiyorum hatta su an Valorant CS2 haricinde oyun bile oynamiyorum bir de yazılım dersleri icin kullanacagim. Geceleri 35kya düşüyor ASUS kalitesini dusunursek ne dersiniz? Kasa kalitesini de goz onunde bulunduruyorum.

RAM taktırmak gibi işlemlerle uğraşma gibi bir fırsatım olmayabilir öyle bir durumda Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 7435HS-RTX4050 6Gb-16Gb-512Gb Ssd-15.6inc-W1 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Nasıl bir tercih olur 4050 ekran kartı da benim işimi görür cok agir oyunlar oynamiyorum hatta su an Valorant CS2 haricinde oyun bile oynamiyorum bir de yazılım dersleri icin kullanacagim. Geceleri 35kya düşüyor ASUS kalitesini dusunursek ne dersiniz? Kasa kalitesini de goz onunde bulunduruyorum.

Hocam hiç beklemeden bu laptopun siparişini verin çok ucuz şu an.

Hocam hiç beklemeden bu laptopun siparişini verin çok ucuz şu an.

Hocam bu nasıl boyle fiyat olabiliyor isin icinde bir fesatlik olmasin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı