Acer Nitro 5 alınır mı?

Oyun için ve çok gezen birisi olduğum için dizüstü bilgisayar bakıyorum. 35k bütçem var.

Bu bilgisayarı düşünüyorum. Çok bilgim olmadığı için sormak istedim. Fiyatına göre çok uygun olduğunu gördüm. Ayrıca ürünün açıklama kısmında ürünün garanti kapsamında RAM ve SSD'nin artırıldığı yazıyor. Bunun herhangi bir eksisini görür müyüm? Ekran kartı da 6 GB RTX 4050 140W, gayet iyi buldum. Sizce ne yapmalıyım?

Aynı bilgisayar bende var. FIFA 23 ve üstünü kaldırmıyor. 3A oyunları oynamayı unut. 8 GB RAM'ın yüzde 70'si boşta kullanılıyor. Oyunlar 2 GB RAM ile giriyorsun. Windows 10 kurulumdan sonra 450 - 400GB alan kalıyor. 3 oyunluk yeriniz var zaten. Hoparlöründen ses inanılmaz az geliyor. Ya sound booster yazılımı kullan veya hoparlörle.

Aynı bilgisayar bende var. FIFA 23 ve üstünü kaldırmıyor. 3A oyunları oynamayı unut. 8 GB RAM'ın yüzde 70'si boşta kullanılıyor. Oyunlar 2 GB RAM ile giriyorsun. Windows 10 kurulumdan sonra 450 - 400GB alan kalıyor. 3 oyunluk yeriniz var zaten. Hoparlöründen ses inanılmaz az geliyor. Ya sound booster yazılımı kullan veya hoparlörle.
AAA Oyunları açmama sebebi Ram yetersizliği, bu cihaza mümkünse 16gb ram takın ve farkı görün. Ben de rtx 4060 cihaz kullanıyorum. 32gb ramim var. Birçok oyunda ram kullanımın 20 gb civarında oluyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı