Acer Nitro V15 alınır mı?

KeremLykia

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus RX6600, R5 5500, ASUS Prime B450M-K II,
KINGSTON FURY BEAST RGB 8x2GB, Logitech G203, HyperX Cloud II

Bunu almayi düşünüyorum 1 1.5 ay içerisinde ve aklima takılan şeyler var. Bu modellerde kronik problemler var mı? İlk Gaming laptopum olacak o yüzden biraz tereddütte kaldım. Başka cihaz öneriniz varsa yazabilirsiniz bütçem en fazla 32 33K civarı.

Bu fiyat bandında ikinci ele yönelmeyecekseniz alınabilir çünkü güçlü bir alternatifi yok. Ekran kartı 75W ve Acer Aspire ile aynı soğutma sistemini kullanıyor. Piyasa arttığı için bu bütçede 10/10 özelliklere sahip bir model bulmak zor. Attığınız Acer modelinin de belirgin bir alternatifi olmadığından almanız bir sıkıntı yaratmaz.
İncelemesi içinde bu konuya bakabilirsiniz: Acer Nitro V15 ANV15-51 deneyimleri

Alınmaz. Kötü soğutma sistemi, ofis laptop'uyla neredeyse aynı kasa. Ekran kartı düşük watt. İşlemci performansı da attığımdan daha düşük.
Eğer 4 k çıkamıyorsanız
Sürekli efsane olarak yayılan anakart problemi ilk cihazda yaşanmıyor. 12450hx'li modellerde de çok nadir yaşadığını söyleyenler var. Zaten. 4k zorlayıp üstteki cihazı almanızı öneririm. Ama bütçe çıkmıyorsa da 15iax9 modeli de her türlü nitronun v15 serisinden iyi ve sorunsuz cihaz. Ve evet attığınız cihaz nitro 5 değil nitro v15, ikisi bambaşka seriler. V15 serisi sıkıntılı.

Alınmaz. Kötü soğutma sistemi, ofis laptop'uyla neredeyse aynı kasa. Ekran kartı düşük watt. İşlemci performansı da attığımdan daha düşük.
Eğer 4 k çıkamıyorsanız
Sürekli efsane olarak yayılan anakart problemi ilk cihazda yaşanmıyor. 12450hx'li modellerde de çok nadir yaşadığını söyleyenler var. Zaten. 4k zorlayıp üstteki cihazı almanızı öneririm. Ama bütçe çıkmıyorsa da 15iax9 modeli de her türlü nitronun v15 serisinden iyi ve sorunsuz cihaz. Ve evet attığınız cihaz nitro 5 değil nitro v15, ikisi bambaşka seriler. V15 serisi sıkıntılı.
Ben de nitro 5 sandım alınmaz v15 doğru.

Alınabilir. HP Victus'ta iyidir ona da bakabilirsiniz.

Bu fiyat bandında 15 serisi var ve önerilmeyecek serilerden birisidir.
Önereceğim laptop Lenovo LOQ olur. Yeni ya da eski üretimlerin Çin versiyonunda anakart yanma sorunu neredeyse hiç yok. 1 yıldır aktif olarak kullanıyorum ve memnuniyetle kullanıyorum.

Eğer 4 k çıkamıyorsanız
Son çıkan LOQ serisi hariç tüm eski LOQ serilerinde anakart yanma problemi görülüyor. Madem beğenmiyorsun düzgün bir cihaz öner en azından.

Bu fiyat bandında ikinci ele yönelmeyecekseniz alınabilir çünkü güçlü bir alternatifi yok. Ekran kartı 75W ve Acer Aspire ile aynı soğutma sistemini kullanıyor. Piyasa arttığı için bu bütçede 10/10 özelliklere sahip bir model bulmak zor. Attığınız Acer modelinin de belirgin bir alternatifi olmadığından almanız bir sıkıntı yaratmaz.
İncelemesi içinde bu konuya bakabilirsiniz: Acer Nitro V15 ANV15-51 deneyimleri
Anladım hocam ama benim zaten bu bütçede çok bir beklentim yok. Valorant minecraft gibi oyunlari rahat oynatsın. Rdr gta gibi oyunlari orta ayarlarda açsın yeter. Kroniği ve soğutma problemi olmaması önemli benim için.

Son çıkan LOQ serisi hariç tüm eski LOQ serilerinde anakart yanma problemi görülüyor. Madem beğenmiyorsun düzgün bir cihaz öner en azından.

1 yıldır kullanıyorum ki bu forumda birçok kişi de kullanıyor. Programcı olmamdan ötürü laptopu üst seviyelerde zorlamama rağmen bir kez bile sorun yaşatmadı. Dediğin olay LOQ'un ilk ürünleri ve Hindistan menşeli olanlardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı