Acer Nitro V15 alınır mı?

Kullanmam ile alakası yok, öneri istedi önerdim. 10klık önersem bile benim fikrim benim önerim. Bunun haricinde excaliburadan belli bilgin.

Excalibur’dan belli bilgin? :D Gelip 29k bandında sanki daha iyi bir cihaz varmış gibi beğenmeme işareti atıp sonra Excalibur’dan belli bilgin demek. Forum kuralları olmasa çok ağır konuşurdum fakat kuralların dışına çıkmamak için es geçiyorum seni.

Excalibur'dan belli bilgin? :D Gelip 29k bandında sanki daha iyi bir cihaz varmış gibi beğenmeme işareti atıp sonra Excalibur'dan belli bilgin demek. Forum kuralları olmasa çok ağır konuşurdum fakat kuralların dışına çıkmamak için es geçiyorum seni.

Var, LOQ.

İntel işlemcili olan modeli en kronik versiyonu. Arkadaşın bütçesinin daha fazla çıkamayacağıda belli. Bu fiyata ikinci el düşünmediği sürece sıfır olarak V15 alması tarafındayım ve tekrardan dediğim gibi 30klık bir cihazdan yüksek bir beklenti beklemekte hata.

Intel işlemcili olan modeli en kronik versiyonu. Arkadaşın bütçesinin daha fazla çıkamayacağıda belli. Bu fiyata ikinci el düşünmediği sürece sıfır olarak V15 alması tarafındayım ve tekrardan dediğim gibi 30klık bir cihazdan yüksek bir beklenti beklemekte hata.

Evet o konuda haklısın bu fiyat bandından bir şey bekleyemeyiz.
Ama yine de bu varken Acer'in yüzüne bakmam

Buraya gelip V15 modelini övmüşüm gibi davranıp gereksiz yere triplenenleri anlamıyorum. 29k gibi bir fiyata daha düzgün bir cihaz varsa önersin arkadaşlar. Laptobun incelemesini ve kusurlarını da yazdığım metinde belirttim ayrıca.

5050 gibi yeni çıkan ekran kartlı modellerde görünmüyor. Lenovo iç dizaynı değiştirdi ve kullanan kişilerde şuana kadar bir sıkıntı görünmedi.
Daha düzgün bir cihaz önerdim zaten.
V15 kasası ve soğutması nedeniyle zaten başlı başına sorunlu cihaz. Ofis laptop'undan bozma gaming cihaz. Ayrıca ekran kartı performansı 3050'den biraz iyi. Watt kısıtlı çünkü.
Önerdiğim lenovo modeller her halükarda daha iyi. Anakart sorununu da yaşayan çok çok az. Bu bütçede nitro v15 daha büyük bir kumar. Alınmaz.
Tabii önerim ne yapıp edip 4 k koyarak ryzen 7 7435hs'li modeli alması. 4k koymak hangi maddi durumdan olunursa olsun zor değil bu fiyatta bir laptop alınıyorsa. Olmadı biraz daha kenara koyup öyle alın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı