Acer Nitro V15 alınır mı?

Alınmaz. Kötü soğutma sistemi, ofis laptop'uyla neredeyse aynı kasa. Ekran kartı düşük watt. İşlemci performansı da attığımdan daha düşük.
Eğer 4 k çıkamıyorsanız
Sürekli efsane olarak yayılan anakart problemi ilk cihazda yaşanmıyor. 12450hx'li modellerde de çok nadir yaşadığını söyleyenler var. Zaten. 4k zorlayıp üstteki cihazı almanızı öneririm. Ama bütçe çıkmıyorsa da 15iax9 modeli de her türlü nitronun v15 serisinden iyi ve sorunsuz cihaz. Ve evet attığınız cihaz nitro 5 değil nitro v15, ikisi bambaşka seriler. V15 serisi sıkıntılı.
Daha çıkmam çok mümkün değil. Attığınız 2. Linke baktım ve beğendim fakat şöyle bir sorum olacak bu anakart mevzusunu lenovo çözdü diyorlar ve amd işlemcilerde çok rastlanmıyormuş. Ben eski ya da yeni mdel olduğunu nasıl anlayacağım?

Anladım hocam ama benim zaten bu bütçede çok bir beklentim yok. Valorant minecraft gibi oyunlari rahat oynatsın. Rdr gta gibi oyunlari orta ayarlarda açsın yeter. Kroniği ve soğutma problemi olmaması önemli benim için.
Buraya gelip V15 modelini övmüşüm gibi davranıp gereksiz yere triplenenleri anlamıyorum. 29k gibi bir fiyata daha düzgün bir cihaz varsa önersin arkadaşlar. Laptobun incelemesini ve kusurlarını da yazdığım metinde belirttim ayrıca.

Daha çıkmam çok mümkün değil. Attığınız 2. Linke baktım ve beğendim fakat şöyle bir sorum olacak bu anakart mevzusunu lenovo çözdü diyorlar ve amd işlemcilerde çok rastlanmıyormuş. Ben eski ya da yeni mdel olduğunu nasıl anlayacağım?
5050 gibi yeni çıkan ekran kartlı modellerde görünmüyor. Lenovo iç dizaynı değiştirdi ve kullanan kişilerde şuana kadar bir sıkıntı görünmedi.

1.5 ay sonra dolar kuru veya kampanyalar değişebilir, bekleyin.
Ayrıca V15 o paranın hakkı değil. O paraya Lenovo LOQ veya HP Victus 16 alınır.
Loq olabilir de hp victuslarda hall sensor sıkıntısı baya baş ağrıtıyormuş onu baştan elemiştim.

Daha çıkmam çok mümkün değil. Attığınız 2. Linke baktım ve beğendim fakat şöyle bir sorum olacak bu anakart mevzusunu Lenovo çözdü diyorlar ve AMD işlemcilerde çok rastlanmıyormuş. Ben eski ya da yeni mdel olduğunu nasıl anlayacağım?

Diğer arkadaşın attığı linkteki ilk LOQ 2024 ikincisi 2025 üretim. Fakat anlaşılmayan problem şu ki ilkinde de anakart sorunuyla pek karşılaşılmıyor.

Diğer arkadaşın attığı linkteki ilk LOQ 2024 ikincisi 2025 üretim. Fakat anlaşılmayan problem şu ki ilkinde de anakart sorunuyla pek karşılaşılmıyor.
O zaman bu fiyat bandında 4050 kartlı en iyi seçenek loq gibi duruyor. Peki size sorum olacak çift fanlı mı bir de çok ses çıkarıyor mu fan calisirken?

O zaman bu fiyat bandında 4050 kartlı en iyi seçenek LOQ gibi duruyor. Peki size sorum olacak çift fanlı mı bir de çok ses çıkarıyor mu fan calisirken?

Evet çift fanlı.
Ses konusunda ise 4 farklı fan modu var; performans, sessiz, dengeli ve özel kip olarak.
Performansta fanlar son hızıyla çalışıyor. Özel kipi ise minimum dereceye ayarlarsanız, ağır bir programa girmediği sürece fanlar çok sessiz derecede çalışıyor hatta duyulmuyor bile.

Bunu almayi düşünüyorum 1 1.5 ay içerisinde ve aklima takılan şeyler var. Bu modellerde kronik problemler var mı? İlk Gaming laptopum olacak o yüzden biraz tereddütte kaldım. Başka cihaz öneriniz varsa yazabilirsiniz bütçem en fazla 32 33K civarı.

1 yıl oldu alalı halen daha 1 problem yaşamadım. 3050 ekran kartlı bir laptop veya 4-5k çıkamıyorsanız alın gitsin bir şey olmaz. Ekran sararması vb. bir sorunda yaşamadım daha.

Evet çift fanlı.
Ses konusunda ise 4 farklı fan modu var; performans, sessiz, dengeli ve özel kip olarak.
Performansta fanlar son hızıyla çalışıyor. Özel kipi ise minimum dereceye ayarlarsanız, ağır bir programa girmediği sürece fanlar çok sessiz derecede çalışıyor hatta duyulmuyor bile.
Sırf sen kullanıyorsun diye anakart yanma riski olan bir cihazı önermenin mantığı yok.Bende Excalibur var son çıkan kasadan buna rağmen gidip bi yerde önermiyorum insanların riske maruz kalmaması için.

Sırf sen kullanıyorsun diye anakart yanma riski olan bir cihazı önermenin mantığı yok. Bende Excalibur var son çıkan kasadan buna rağmen gidip bir yerde önermiyorum insanların riske maruz kalmaması için.

Kullanmam ile alakası yok, öneri istedi önerdim. 10klık önersem bile benim fikrim benim önerim. Bunun haricinde Excaliburdan belli bilgin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı