AUMDETR Decapat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 11 19 Ağustos 2020 #1 Yeni FreeDOS Acer Nitro 5 an 515-55 aldım. Windows kurmaya çalışıyorum ama sürücü seçin ekranına gelince hiçbir seçenek çıkmıyor. Laptopun içinde 512 GB WD SSD var. BIOS'da görebiliyorum fakat kurulum ekranında görünmüyor. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2020
Yeni FreeDOS Acer Nitro 5 an 515-55 aldım. Windows kurmaya çalışıyorum ama sürücü seçin ekranına gelince hiçbir seçenek çıkmıyor. Laptopun içinde 512 GB WD SSD var. BIOS'da görebiliyorum fakat kurulum ekranında görünmüyor. Yardımcı olabilir misiniz?
KS KS AUMDETR Decapat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 11 19 Ağustos 2020 #11 Boot(X seçip tamama basınca. Böyle hata veriyor. NTFS ile denedim yine aynı sorun var. Artı 0 Eksi
kt2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 2.472 Makaleler 2 Çözümler 40 19 Ağustos 2020 #12 @AUMDETR Bu videoyu izlediniz mi? Yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
@AUMDETR Bu videoyu izlediniz mi? Yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS AUMDETR Decapat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 11 20 Ağustos 2020 #13 Tamamdır. Windowsun kendi sayfasından indirdiğim iso dosyasıyla oldu. Yardımınız için teşekkürler. Artı 0 Eksi
kt2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 2.472 Makaleler 2 Çözümler 40 20 Ağustos 2020 #14 AUMDETR dedi: Tamamdır. Windowsun kendi sayfasından indirdiğim iso dosyasıyla oldu. Yardımınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Keşke Windows resmi sitesinden indirmediğinizi belirtseydiniz. Geçmiş olsun. Artı 0 Eksi
AUMDETR dedi: Tamamdır. Windowsun kendi sayfasından indirdiğim iso dosyasıyla oldu. Yardımınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Keşke Windows resmi sitesinden indirmediğinizi belirtseydiniz. Geçmiş olsun.