Acer Nitro 5 AN515-45 şarj süresi normal mi?

Makaleler
1
Yer
Balıkesir
Şu an bilgisayarın şarjı 72, prize takılı değil. Arka planda çalışan uygulama sadece Epic Games ve Google Chrome açık. Tahmini şarj süresi olarak 1 saat 52 dakika gösteriyor. Bu normal bir değer mi? Bana çok kısa geldi.

Normal, Gaming laptoplar genelde prizde kullanım içindir (oyunlarda) bende de Acer Nitro 5 serisinden bir model var. Ders çalışırken şarjı 100'den 0'a 1.5 saatte gidiyor.

Normal, Gaming laptoplar genelde prizde kullanım içindir (oyunlarda) bende de Acer Nitro 5 serisinden bir model var. Ders çalışırken şarjı 100'den 0'a 1.5 saatte gidiyor.
hocam ben de nitro 5 aldım üniversite de dersler için ama bu şarj süresinin böyle olduğunu bilmiyordum bu baş ağrıtacak gibi artık kütüphaneler de priz mi kovalayacağız bilmiyorum

problem yok hocam o kadar para verdik en azından güçlü olsun dışarıda bana 1 2 saat yeterli olmadı priz buluruz bir yerden

Bende de başta 2 saat gösteriyordu. NitroSense'den sadece ayrık GPU'yu kullan ayarına getirince Intel Graphics'i devre dışı bırakıyor ve NVIDIA'da kullanınca yine 2 saat yazıyordu öyleyse neden güç tasarrufu sağlamak amacıyla Intel Graphics var. Ayrık GPU ayarından tekrar Intel GPU'yu kullanınca süre 4 saate uzadı. SORUN ÇÖZÜLDÜ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…