Acer Nitro 5 AN515-45 şarj süresi normal mi?

Normal, Gaming laptoplar genelde prizde kullanım içindir (oyunlarda) bende de Acer Nitro 5 serisinden bir model var. Ders çalışırken şarjı 100'den 0'a 1.5 saatte gidiyor.

Normal, Gaming laptoplar genelde prizde kullanım içindir (oyunlarda) bende de Acer Nitro 5 serisinden bir model var. Ders çalışırken şarjı 100'den 0'a 1.5 saatte gidiyor.
hocam ben de nitro 5 aldım üniversite de dersler için ama bu şarj süresinin böyle olduğunu bilmiyordum bu baş ağrıtacak gibi artık kütüphaneler de priz mi kovalayacağız bilmiyorum

İhtiyaca göre alsaymışsınız keşke. İşlemci faktörü önemli oluyor şarj süresinde.
Sizin laptoptaki işlemci H serisi yani yüksek tüketim yapan güçlü işlemci.
Kütüphane için U serisi bir işlemci olan laptop almalıydınız.

Bknz:
Ryzen işlemcilerde X, G, U ne anlama geliyor?
problem yok hocam o kadar para verdik en azından güçlü olsun dışarıda bana 1 2 saat yeterli olmadı priz buluruz bir yerden

Bende de başta 2 saat gösteriyordu. NitroSense'den sadece ayrık GPU'yu kullan ayarına getirince Intel Graphics'i devre dışı bırakıyor ve NVIDIA'da kullanınca yine 2 saat yazıyordu öyleyse neden güç tasarrufu sağlamak amacıyla Intel Graphics var. Ayrık GPU ayarından tekrar Intel GPU'yu kullanınca süre 4 saate uzadı. SORUN ÇÖZÜLDÜ.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı