2K 17.3 inch ekran benim için çok önemli statik projelendirmelerde kullanacağım 15.6 inch yeterli olacak mıdır? Hem Acer dediğim gibi plastik kasa ben en az 7-8 yıl dayanabilecek bir sistem arıyorum. Bu sadece donanımsal değil iskeleti içinde geçerli.
Senin bildiğin plastik kasa sorunlu abra serisi. Benim bahsettiğim alüminyum magnezyum kasa tulpar serisi. Kullananlar gayet memnun. Markanın bazı modellerinin kötü olması markanın kötü olduğu anlamına gelmez. Msi ın bile kötü serisi var.Hocam çok fazla kötü özelliği ve dandik malzeme kullanıyor diye biliyorum ilk zamanlar bende Monster sevmiştim görünüş olarak her şeyiyle ama biraz araştırınca kötü kalitesiz olduğunu gördüm tabii aldığım kaynaklara göre sizde biraz araştırın.
Senin bildiğin plastik kasa sorunlu Abra serisi. Benim bahsettiğim alüminyum magnezyum kasa Tulpar serisi. Kullananlar gayet memnun. Markanın bazı modellerinin kötü olması markanın kötü olduğu anlamına gelmez. MSI'ın bile kötü serisi var.
Ses sistemini düzelttilerZaten fazla araştırdım demedim öyle hatırlıyorum dedim yanlış bilgi vermek istemediğim için araştırın dedim.
Eki Görüntüle 1130917
Eki Görüntüle 1130919
![]()
Monster Notebook - Şikayetvar
Monster Notebook ile ilgili merak ettiğiniz bilgilere, markaya dair gelen yorum, şikayet & önerilere Şikayetvar sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.www.sikayetvar.com
Eki Görüntüle 1130916
Eki Görüntüle 1130926
Küçük bir araştırmayla bunlara ulaşabildim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.