Acer Nitro 5 AN515-46 alınır mı?

Arkadaşlar bul laptopu almayı düşünüyorum var mı bir öneriniz? bu fiyata daha iyi var mıdır ?
Screenshot_2023-06-16-20-10-54-20_8e92da805446de3460a04639a669955c.jpg

Lenovo olanını sipariş ettim önerin için teşekkürler

Reis haklısın ama o kadar fiyat arttıramam normalde GTX ekran kartlı alacaktım biraz daha arttırıp 3050 Ti olanını aldım bende isterim 3060 ekran kartlı laptop ama fiyatlar uçmuş yine de teşekkürler önerin için pek ağır oyun oynayan biriside değilim

Hayırlı olsun.

Laptoplarda çok önemli bir nokta var ki o da şöyle: Mesela 3050 Ti ekran kartının bizim testlerde gördüğümüz watt değeri 110 ise, laptoplarda bu değer 80 watt, 70 watt vb. olabiliyor. Bu da daha az performans anlamına gelir ve hiç küçümsenecek bir performans kaybı değil onu da söylemiş olayım. Laptop almadan önce kesinlikle watt değerine bakmanızı öneririm, hatta reklam gibi olmasın ama D. A. Forumda laptop arşivi var oradan ekran kartının watt değerine göz atabilirsiniz.

Laptoplarda çok önemli bir nokta var ki o da şöyle: Mesela 3050 Ti ekran kartının bizim testlerde gördüğümüz watt değeri 110 ise, laptoplarda bu değer 80 watt, 70 watt vb. olabiliyor. Bu da daha az performans anlamına gelir ve hiç küçümsenecek bir performans kaybı değil onu da söylemiş olayım. Laptop almadan önce kesinlikle watt değerine bakmanızı öneririm, hatta reklam gibi olmasın ama D. A. Forumda laptop arşivi var oradan ekran kartının watt değerine göz atabilirsiniz.
Benim aldığım lenevoda 85w olarak geçiyor

Amacın uzaktan yakından oyun oynamak ise üzülerek söylüyorum ( bende de 3050m var ) rtx3050 4 vram bir laptop almamandır. Gündelik her türlü işini halleder hata senelerce halleder ancak 2023 yılından sonra çıkan oyunlar için tam bir mezarlık bu ayarda ki laptoplar.. Yarın bir gün starfield oynamak istersin açmaz ya da cities skylines 2 oynamak istersin belki oynarsın ancak verimli olmaz.
O yüzden gerekirse günde 1 öğün ye (!) en az 3060/4050 bir laptop al.
Daha dün 22kya 3060 140w laptop vardı. Bütçenizi bir şekilde artırın uzun yıllar kullanın :)
Hocam ben de bu leptolara bakıyordum bütçe en fazla 17 zorlasam 18 olur , photoshop web tasarımı ve kodlama ile uğraşacağım.Şuanki leptobum 2012 model o manada her türlü çağ atlayacağım :D,bana ne önerebilirsiniz yada bunlar kurtarır mı beni

Hocam ben de bu leptolara bakıyordum bütçe en fazla 17 zorlasam 18 olur , photoshop web tasarımı ve kodlama ile uğraşacağım.Şuanki leptobum 2012 model o manada her türlü çağ atlayacağım :D,bana ne önerebilirsiniz yada bunlar kurtarır mı beni
Yazdıklarınızı yapmak için sizi üzmez. 2012 modelden her türlü iyi olacağı kesindir. Alırken işlemcisinin iyi olmasına önem gösterin. Amd tarafında 6600h veya 6800h ; intel tarafında ise i5 12. nesil veya i7 12.nesil serilerde ki işlemciler yazdığınız şeyler için size önemli derecede faydası olur.

Arkadaşlar bul laptopu almayı düşünüyorum var mı bir öneriniz? Bu fiyata daha iyi var mıdır?
Eki Görüntüle 1823694

Size önerim biraz ekleyip 3060 almanız. Olmadı 3050 Ti alın, 3050 kullanıyorum yetmediği zamanlar oluyor 4 GB VRAM ve 75W olduğu için. (Acer Nitro 5 AN515-45 kullanıyorum)

Neyse hocam fazla geç görmüşüm 😄

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı