Acer Nitro 5 AN515-46 alınır mı?

Bütçe
37900
Hocam değerler çok hoş ama kasası hiç içimi açmadı yahu. Gerçi bu bütçe ve kısıtlı ürün ile çok da seçme şansım yok ama...

Bunun benim konuda attığımdan tek farkı işlemcisi ve ekran kartı sanıyorum değil mi?

Ek olarak, konuda attığım 3070 Ti Acer 300 nit değere sahipmiş notebookcheck incelemesine göre.
Hocam nit değerini maalesef bulamadaım. Ayrıca benim attığım model 165 Hz.

6600H ile ilgili hiç inceleme kaynağı veya bilgi yok. İşlemci hakkında bilginiz var mı? 6800'le farkı nedir acaba?

12500H - 12700H farki gibi dusunebilir. 6800H'ye gore cekirdek sayisi biraz daha az ve maksimum frekans cok az bir sey kisilmis. Yazilim icin cok fark hissedilecegini sanmiyorum.

Hocam değerler çok hoş ama kasası hiç içimi açmadı yahu. Gerçi bu bütçe ve kısıtlı ürün ile çok da seçme şansım yok ama...

Bunun benim konuda attığımdan tek farkı işlemcisi ve ekran kartı sanıyorum değil mi?

Ek olarak, konuda attığım 3070 Ti Acer 300 nit değere sahipmiş notebookcheck incelemesine göre.

Tasarim olarak icini acmadiysa bir sey diyemem ama kalite konusunda aklinda soru isareti olmasin. Legion kasalarinin biraz inceltilmis ve ultrabook tarzina yaklastirilmaya calisilmis hali.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı