Acer Nitro 5 AN515-51 Aşırı Isınma Problemi

Hasan_Hüseyin

Hectopat
Merhabalar, Acer Nitro 5 AN515-51 laptopumun sıcaklık değerleri oyun oynarken çok artıyor. Verdiğim resimlerde 10 dakikalık aida64 sistem kararlılık testi yaptım işlemci ve ekran kartı sıcaklıkları aşağıda. İnternette benim gibi sorun yaşayanlar olmuş %80'i termal macunu değiştirip sorunun ortadan kalktığını söylüyorlar. Servise göndersem onlar termal macunu değiştirip sorunu çözebilirler mi acaba?
Screenshot (3).png
Screenshot (4).png

Bende de i7- 12 GB ram olan modeli var aldığıma pişman oldum. Oyunda 1-2 saniyeliğine 120 fpsden 10 fpsye düşüp duruyor, belli aralıklarla oluyor. PC'yi ilk açtıgımda kendine gelmesi zaman alıyor. Sıcaklık testi yapmadım ama el ile kontrol ettiğimde baya sıcak.

Bende de i7- 12 GB ram olan modeli var aldığıma pişman oldum. Oyunda 1-2 saniyeliğine 120 fpsden 10 fpsye düşüp duruyor, belli aralıklarla oluyor. PC'yi ilk açtıgımda kendine gelmesi zaman alıyor. Sıcaklık testi yapmadım ama el ile kontrol ettiğimde baya sıcak.
bende i5 modeli var. Eğer bilgisyarının garantisi bitti ise kendin kaliteli bir termal macun ile termal macun değişimi yapabilirsin bu sıcaklığı düşürecektir. Bitmedi ise servise sor eğer değiştirirlerse bende servise gönderirim

Acer ın teknik servisine gönderirsen 1 ay kullanamayacaksın laptopunu. 3 kere Acer ın servisine gitti bu laptop ve 3 ay uğraştım. 1. arızada ekran sağlamdı sadece menteşeler kırılmıştı ekranı değiştirdiler boşa para gitti. 2. arızada kablo hasar görmüş kargoda o yüzden gitti. 3. arıza da ekran kartı ile ekran arasındaki kalbloyu tam oturtmamışlar kablo yerinden çıkınca boş ekran oldu.

Acer ın teknik servisine gönderirsen 1 ay kullanamayacaksın laptopunu. 3 kere Acer ın servisine gitti bu laptop ve 3 ay uğraştım. 1. arızada ekran sağlamdı sadece menteşeler kırılmıştı ekranı değiştirdiler boşa para gitti. 2. arızada kablo hasar görmüş kargoda o yüzden gitti. 3. arıza da ekran kartı ile ekran arasındaki kalbloyu tam oturtmamışlar kablo yerinden çıkınca boş ekran oldu.
Garantiye yolladığında tamir etmezler ise mahkemeye başvur sen iade edebilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı