Acer Nitro 5 AN515-54 FPS düşüşü

tisay6167

Hectopat
  • Ekran kartı: GTX 1660 Ti
  • RAM: 8 GB
  • SSD: 512 GB
Merhabalar,

5 ay önce aldığım Acer Nitro 5 AN515-54 modelli laptopda son 1 ayda ciddi derecede FPS düşmesi yaşamaktayım ki son 1 haftadır giderek arttı. 2 saatte bir tekrar ederken şimdi 30 dakikada bir ciddi derecede 40-50 saniyelik droplar yaşıyorum. Sorun sizce nerede RAM darboğaz yapıyor olabilir mi yapıyorsa da neden 4 ay sorunsuz işlerken son 1 aydır giderek kötüleşiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende an515-54 i7 8 ram 4gb gtx 1650 olan model var . Fps sorunu bende de var özellikle cs go da ne yaptıysam düzelmedi bios güncellemesi bile yaptım seçenekler arasında en son çözüm teknik servise vermek olacak ki emin olmak için

Bende an515-54 i7 8 ram 4gb gtx 1650 olan model var . Fps sorunu bende de var özellikle cs go da ne yaptıysam düzelmedi bios güncellemesi bile yaptım seçenekler arasında en son çözüm teknik servise vermek olacak ki emin olmak için
Acaba gönderdiniz mi? Bende de aynı sorun var ama biliyorum ki gönderince Bi sıkıntı bulunamadı diyip gönderecekler 😕 soruna bir çözüm bulduysanız bana da iletirmisiniz?

Bende de 1660 Ti ve i7 9750H var. FPS muadillerine göre düşük geliyor ama kullanmaya devam edeceğim sanırım. Garantiye göndersem bile bir şey çıkacağını hiç sanmıyorum

Windows10 güncellemelerinden olabilir mi?Çoğu kişi windows10 güncellemelerinden son fps düşüşü yaşamışlar.

Merhaba bende Acer Nitro AN515-52 144 hz 1050ti modelini kullaniyorum ve ani shutter droplar yiyorum sorunu cozebildinmi acaba yoksa ciddi ciddi bende garantiye vermeyi ve parami geri almayi dusunuyorum aralik ayinda makinami aldim yaklasik 15 gundur boyle shutterlar aliyorum makinamda ve cok sinir bozucu olabiliyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı