Acer Nitro 5 AN515-54 laptopta renkler bozuluyor

Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
2x8 GB
Ekran kartı
GTX 1650 Laptop
İşlemci
i5-9300H
Arkadaşlar merhaba. Acer Nitro 5 AN515-54 cihaza sahibim. Spotify veya YouTube Shorts bazen Steam'de videolar yerine renkler oluşuyor sadece. Format attım düzelmedi. Tekrar format atıp Windows 11 kurdum. Bakımlarını yaptım RAM'leri söküp çıkarttım ama hata devam ediyor
Burada video oynatmasi gerekirken bu şekilde kalıyor

Anakart değişecek. Servise yollayın cihazı.
Hocam ama bütün videolarda değil sadece bahsettiğim durumda oluyor. Oyun oynarken vs hiçbir sıkıntı yok. Sırf bunun için anakart değişimine yollayamam. Zaten acer anakart değişimine çok fazla fiyat çekiyor

Garantisi yok hocam 5 yıllık cihaz. Dediklerinizi deneyeyim

Hocam harici gpuda sorun olmadığına emin misiniz? Şu yüzden soruyorum hdmi çıkışı direkt harici gpuya bağlı bu cihazlarda. Hdmi ile de sorun yaşadığım için kaynağı tam bilemedim

120hz hocam. Ayarlarda 48hz veya 120hz var sadece. Harici monitorde de aynı sıkıntıyı yaşıyorum
Benim de nitro 5 an515-57 serisi laptopum var. Ekran sadece bir kısmı değil tamamen böyle olduğu oluyordu zaman zaman. Dinamik yenileme hızını kapattım ve ekran yenileme hızını düşürdüm düzeldi. Servise yollamakla uğraşmak istemedim böyle kullanıyorum sorunsuz.

Edit: Şimdi baktım sadece dinamik yenileme hızını kapatmışım ekran 144 hz devam ediyor sorunsuz.

Bende dinamik yenileme hızı yok. Sabit 44 veya 120hz var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…