Acer Nitro 5 AN515-55 alınır mı?

Hocam sizin modeliniz önceki nesil model ayrıca sıcaklık değerlerini paylaşabilirseniz sevinirim.
Nedeni ise Gaming laptopların 90 dereceye çıkması bile normal.
Önceki veya sonraki model olması koca acer firmasının istanbulda tek bir servis noktasının olmasını ettiği mağdurlukları gideriyor munpeki ? Hayır istersen tüm bilgileri atayım attığım not kağıdına kadar atayım buraya

Atın hocam. Ama dediğim gibi ısınması normal.
Zaten laptop aniden kapanmıyorsa dertetemenize gerek yok.

Aşağıya bir resim bıraktım artık namık Kemal mi görür bilemem 10 Chrome sekmesi =sonuç aşağıda.
Aynı laptopu kullandım fanları sona vermemişsin ve laptopun arkasının açık olması gerekiyor en çok havayı arkadan veriyo yanları ve arkası açık olmalı

Aşağıya bir resim bıraktım artık namık Kemal mi görür bilemem 10 Chrome sekmesi =sonuç aşağıda.

Aynı laptopu kullandım fanları sona vermemişsin ve laptopun arkasının açık olması gerekiyor en çok havayı arkadan veriyor yanları ve arkası açık olmalı.

Dostum evet otomatiğe aldım çünkü neden boşta kafamı şişirsin oyun açık değil bir şey değil ayrıca laptopun arkasında en az 20cm var arada vakum var yani arkası boş yanıda boş ayrıca görüntü burada ben kimseye yalan söylüyorsun vs. demiyorum. Ayrıca bunu alan buna para döküyor ee beklentisi oluyor yani o kadar para verince ben bunu aldım her gün farklı bir sorun eee ben daha niye öveyim bu markayı koca Türkiye'de maksimum 10 tane servisi var içerideki yüzler desen 5 karış servise verirsin geri alırsın sorun devam eder ee ben bu markayı neden önereyim neden yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…