Acer Nitro 5 AN515-55 alınır mı?

Isınma sorunlu. Acer Nitro'yu kapın direkt.
Aşağıya bir resim bıraktım artık namık Kemal mi görür bilemem 10 Chrome sekmesi =sonuç aşağıda.

Cihaz sorunlu. ASUS TUF A15 bile Chrome'da 90 derece yapamaz.

Cihazın arızalı, servise gönder ve ısınma sorununu belirt.

2 kez gitti daha kaç kez götüreyim servise götürmek 1 günümü alıyor daha götüremem zamanımda yok o kadar harcayacak vaktimde.
Isınma sorunlu. Acer Nitro'yu kapın direkt.

Cihaz sorunlu. ASUS TUF A15 bile Chrome'da 90 derece yapamaz.

Bu cihaz değil tüm Acer'larda sıkıntı var sorun sadece benim cihazımda değil yani.

2 kez gitti daha kaç kez götüreyim servise götürmek 1 günümü alıyor daha götüremem zamanımda yok o kadar harcayacak vaktimde.

Bu cihaz değil tüm Acer'larda sıkıntı var sorun sadece benim cihazımda değil yani.
Arkadaşım da kullanıyor yük altında bile 90 derece görmüyor. Warzone oynarken 80 derecelerde geziyor.

Arkadaşım da kullanıyor yük altında bile 90 derece görmüyor. Warzone oynarken 80 derecelerde geziyor.

Dostum bu forumada bir bak güzel yazılar yazılmış ve büyük pişmanlıklar dile getirilmiş bu saatten sonra acerin üstü çizilmiştir benim için bundan harci tonla sorun var onlarda cabası

Dostum bu forumada bir bak güzel yazılar yazılmış ve büyük pişmanlıklar dile getirilmiş bu saatten sonra acerin üstü çizilmiştir benim için bundan harci tonla sorun var onlarda cabası
Geçmiş olsun hocam. Umarım başka zaman böyle sorunlarla karşılaşmazsınız.

Aslında.

Kafamda G770 vardı işte aceleye geldi bileyler oldu bunu aldık yoksa Casper alacaktım babalar gibi 2 günde servis veriyor adamlar bakalım inşallah önümüze bakmaktan başka çaremiz yok ne yapalım.
Hocam iyi ki almamışsınız. Eğer bu böyle ısınıyorsa onu hayal edemezsiniz.

Şu anda ASUS'dan uzak durun fena halde bozdu.
Alacaksanız R5 4600H GTX 1660 Ti veya i7 10750H GTX 1660 Ti konfigrasyonlu laptop alın.
Ayrıca şu markların ısınma sorunu yoktur.
Acer.
MSI.
HP (bazı modeleri)
@mesedian1234 ne oldu hocam her mesajıma kızgın mı atmaya başladınız.

Şu anda ASUS'dan uzak durun fena halde bozdu.
Alacaksanız R5 4600H GTX 1660 Ti veya i7 10750H GTX 1660 Ti konfigrasyonlu laptop alın.
Ayrıca şu markların ısınma sorunu yoktur.
Acer.
MSI.
HP (bazı modeleri)
@mesedian1234 ne oldu hocam her mesajıma kızgın mı atmaya başladınız.

Acer'in ısınma sorunu yok mu benim neden haberim yok elimi klavyeye koyamıyorum alev alıyor PC.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı