Acer Nitro 5 AN515-55 NH.Q7PEY.001 alınır mı?

Bütçe
9000 TL - 9500 TL
1.Soğutucum:https://www.hepsiburada.com/dailyte...akumlu-sogutucu-notebook-fan-p-HBCV000001M59D
2.Soğutucum:https://www.google.com/aclk?sa=l&ai...hUKEwib0_qfvc3vAhXKpIsKHT5jDrIQww8IogM&adurl=

sonuç=görsel ekliyorum
nitrosense kullanıyorum fanlar sürekli maks aılır açılmaz kafa şişrmeye başlıyor uzun kullanımda kafa kalmıyor otomatiğe alınca da 70 derecelere geliyor 2 kez servise gitti geldi sonuç gene aynı hiçbir fark yok ben genel olarak memnunum ama ısı o kadar çok moralimi bozdu ki ne heves kaldı ne birşey

Ryzen 5 4600h olan sistem elimdeki sistemden daha güçlü 10.nesil olanlara kafa tutan sistem fakat 78'i 80i geçmiyor benimki soğutucu kullanmadan Valorant 200FPS 100 derece çıkıyor neresi normal?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    58,3 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Garip geldi, macun sürdünüz mü? Ayrıca fan maks omadan çoğu laptop böyledir giriş seviyesinde.
Ryzen işlemciler 7nm ısınmazlar. Intel için 93 civarı normaldir alacağınız üst seviye olmayan çoğu laptopta durum bu.
Olmazsa güç ayarlarından maks işlemci kullanımını 99'a çekin.

Son düzenleme:

99'da zaten gene bir ısınıyor yüksek performansta dengelide kullanmayla 100FPS eksiğim var ve üzüyor insanı.
macun sürmedim kapağı açıp garanti bozmak istemiyorum

Onu biyerde okudum adam gene Acer alıyor serviste ekstra RAM ve HDD taktırıyor ve garanti dışı bırakmışlar.
Ben AN 515-52 kullanıyorum sorun olduğumda güvendiğim bir bilgisayarcıya götürüyorum.
Garanti dışı şuan ama garantide de tüketici hatası diyorlar.

Hocam arkadaşın attığı ürünü yeni aldım. Sıcaklık bende de 88 95 arası gidip geliyor. Bu değerler çok mu yüksek ?

Hocam arkadaşın attığı ürünü yeni aldım. Sıcaklık bende de 88 95 arası gidip geliyor. Bu değerler çok mu yüksek?

Yani normal değerler 70 civarıymış laptopta 80 normal diyorlar ama 95 civarı yüksek gerçekten benimki de aynnı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…