Başlıktaki laptoplardan hangisi daha iyidir? Arada 600 TL fiyat farkı var. Birinin rami 32 GB birinin 16. Maks. 12000 TL’ye kadar daha iyi bir önerisi olan varsa söyleyebilir. Bilgisayarlarda oyun oynanmayacak. Yazılımcı olan babam için bakıyorum.
Başlıktaki laptoplardan hangisi daha iyidir? Arada 600 TL fiyat farkı var. Birinin RAM'i 32 GB birinin 16. maksimum 12000 TL'ye kadar daha iyi bir önerisi olan varsa söyleyebilir. Bilgisayarlarda oyun oynanmayacak. Yazılımcı olan babam için bakıyorum.
Dereceden ziyade işlemcinin koruma tepkisi frekans düşürme olarak değil güç kesme olarak yapılıyor. Yani 0.8 GHz'e düşebiliyor saliselik her oyunda olmuyor. Zaten R7 4800H için demedim ısınma var diye mesajda da dediğim gibi Nitro 5 için dedim yani 10750H'a.
Dereceden ziyade işlemcinin koruma tepkisi frekans düşürme olarak değil güç kesme olarak yapılıyor. Yani 0.8 GHz'e düşebiliyor saliselik her oyunda olmuyor. Zaten R7 4800H için demedim ısınma var diye mesajda da dediğim gibi Nitro 5 için dedim yani 10750H'a.