Acer Nitro 5 AN515-57 iptal edilmeli mi?

Bütçe
22.000

grihava

Megapat
Merhabalar

Çok oyun oynayan birisi değilim. 10 senelik laptopum 4K video oynatmalarında vs takılmaya başladı, hobi olarak drone videosu çekip ufak renderler alıyorum ara sırada orta ayarlarda 1-2 saat oyun oynasam bana yeterli, en önemliside yine beni 7-8 sene götürse hiç fena olmaz:)

Şuan laptop için bütçem yok aslında, ama bu ekonomide ileride hiç alamayacağım düşüncesi ile 3 ay ertelemeli 3 taksit peşin fiyatına aldım. 22.500'den 21.750 liraya geldi anlık 750 lira kupon tanımladı sistem. Bu bütçeyi çok aşamam maximum 23bine alabilirim, aldıktan sonra buraya konu açmak aklıma geldi iptal edebilirim daha, sizce ne yapayım? 75watt sanırım bu iş görmez diyenler var kafam iyice karıştı. (2 hafta önce arkadaş almıştı 23500 o yüzden bana uygun geldi)
  • işlemci11400H
  • işlemci tipiIntel Core i5.
  • RAM (sistem belleği)16 GB.
  • ekran boyutu15, 6 inç.
  • ekran kartıNVIDIA GeForce RTX 3050 Ti.
  • ekran kartı hafızası4 GB.

Son düzenleme:
Pazarama bu ürün 90 watt ancak hem işlemci hem de RAM konusunda Nitro daha iyi. 8 GB RAM takviyesi yaparsanız renderda bu daha iyi olabilir.

2 sene boyunca ramde arttıramayacağım sanırım bunda garanti yüzünden, servise göndermemiz gerek vs uğraştırıcı olur sizce çok fark yaratır mı ? ya da böyle limitleri zorlayıp 26-27bine bir şey mi alsak

2 sene boyunca RAM'de arttıramayacağım sanırım bunda garanti yüzünden, servise göndermemiz gerek vs uğraştırıcı olur sizce çok fark yaratır mı? Ya da böyle limitleri zorlayıp 26-27bine bir şey mi alsak

IdeaPad'lerde RAM yükseltmenin cihaza zarar vermedikçe garantiyi etkilemeyeceğini duymuştum ancak emin olmak için arayıp teknik servise sorun. Limitleri zorlamak da size kalmış.

8 ram tak keyfine bak, hiç yoktan temiz bakımlarını yapıp kullanırsan 4,5 yılı var.Vram 4gb günümüz için orta ayarlarda yeterli, gelecekte ise düşük ayarlarda akıcı performans her türlü verir.Kafana fazla takacak kadar kötü tercih yapmamışsın bu fiyata bu segmentte laptoplar var zaten aşağı yukarı.

8 ram tak keyfine bak, hiç yoktan temiz bakımlarını yapıp kullanırsan 4,5 yılı var.Vram 4gb günümüz için orta ayarlarda yeterli, gelecekte ise düşük ayarlarda akıcı performans her türlü verir.Kafana fazla takacak kadar kötü tercih yapmamışsın bu fiyata bu segmentte laptoplar var zaten aşağı yukarı.

Aldım gitti hocam işten dolayı giremedim foruma daha önce hiç oyuncu laptopu kullanmadım ama epey beğendim ben. Far Cry 4 kurdum Ultra ayarlarda 130-140 FPS alıyor zaten pek oyun oynamayacağımı anlayıp kapadım, eski hevesim kalmamış yaşlandık tabi : (

Adobe Premier falan kurdum render alma süresi eski bilgisayarıma göre aşırı farklı şimdilik memnunum yorumuz için teşekkürler.

Bu bilgisayarı kullanan varsa, ortalama pil süresi ne kadar dayanıyor bana biraz azmış gibi geldi. Servisi aradım tahmini rakam veremiyoruz dedi. M.2 SSD ve RAM yükseltmek için açabilirsiniz garanti dışı kalmaz sadece zarar vermemeniz şartıyla diye belirtti

Aldım gitti hocam işten dolayı giremedim foruma daha önce hiç oyuncu laptopu kullanmadım ama epey beğendim ben. Far Cry 4 kurdum Ultra ayarlarda 130-140 FPS alıyor zaten pek oyun oynamayacağımı anlayıp kapadım, eski hevesim kalmamış yaşlandık tabi : (

Adobe Premier falan kurdum render alma süresi eski bilgisayarıma göre aşırı farklı şimdilik memnunum yorumuz için teşekkürler.

Bu bilgisayarı kullanan varsa, ortalama pil süresi ne kadar dayanıyor bana biraz azmış gibi geldi. Servisi aradım tahmini rakam veremiyoruz dedi. M.2 SSD ve RAM yükseltmek için açabilirsiniz garanti dışı kalmaz sadece zarar vermemeniz şartıyla diye belirtti
Hocam bu oyuncu laptopları genel olarak böyle ,bende de var Max bir buçuk iki saat dayanıyor.

45 kW pile sahip olduğu için 2-3 saat çalışır gibi. Pil detayını söyleseydiniz belki Victus önerebilirdim. Yine de pili hariç güzel cihaz, hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı