Acer Nitro 5 AN515-57 RTX 3060 FurMark sonucu 347 puan alıyor

elyz

Kilopat
Katılım
11 Nisan 2016
Mesajlar
49
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba geçen gün FPS sorunu diye bir post atmıştım. Orada bir çözüm bulamadık bu yüzden ben laptopumu işlemci ve ekran kartı için stres testine soktum, işlemcide herhangi bir problem göremiyorum ama yaptığım FurMark testinde gözle gördüğüme inanamadım. Sıkıntının ne olduğunu nasıl çözülebileceğini anlamak adına Acer müşteri hizmetlerini aradım ve bana bilgisayarımın işletme sisteminin Pro olup olmadığını sordular ve ben de Pro dedim. Sebep bundan kaynaklanıyor dedi kendileri fakat şöyle bir durum var ben bu bilgisayarı 12 Ocak 2023'te almıştım. Ben bu bilgisayarda Ultra ayarlarda God of War, RDR2 gibi oyunları akıcı oynamıştım. O zaman da işletim sistemim Windows 10 proydu. Dediği yöntem beni pek ikna etmedi. Siz ne düşünüyorsunuz başınıza daha önce böyle bir şey geldi mi? Ya da herhangi bir çözüm öneriniz var mıdır?

Laptop linktedir: Amazon.com.tr

Dipnot: Normalde 8 GB RAM varken ben kendim 8 GB daha RAM ilavesi yapıp 16 GB Dual channel RAM kullanıyorum şu anda.
 

Dosya Ekleri

  • ekran kartı sorunu.PNG
    ekran kartı sorunu.PNG
    78,9 KB · Görüntüleme: 27
Şarja takıp deneyin hocam. Şaka bir yana driverları temizleyip yeniden yükleyin derim. Özellikle ekran kartı.
1695301484833.png
 
Son düzenleme:
Şarja takıp deneyin hocam. Şaka bir yana driverları temizleyip yeniden yükleyin derim. Özellikle ekran kartı.Eki Görüntüle 1951768
Güncelleme geçmeyi unutmuşum hocam kusura bakmayın belki başına gelen vardır. Durum şöyle gelişti müşteri hizmetlerini aradım ve yardım etmelerini istedim ve bilgisayarımın bilgilerini verdiler ardından dedikleri şöyle oldu garanti adresine bilgisayarı yollayın ve ben de yolladım. Bilgisayar yaklaşık 10 gün içerisinde elime ulaştı ve win10 olan bilgisayarıma win11 home yükleyerek yollamışlar lisanslı bir şekilde. Ardından geforce experience kurdum ve ekran kartı güncellemesi yaptıktan sonra düzelmiş olduğunu farkettim.

Durum bu şekilde çözüldü. Destekleriniz için teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı