Acer Nitro 5 AN515-57 şarj olmuyor

Atlas Demir

Femtopat
Daha fazla  
Acer Nitro 5 AN515-57 cihazımı şarja taktığımda turuncu ışık yanıp sönüyor sonra direkt olarak sönüyor daha da yanmıyor. Bunun sorunu sizce ne? (not: Adaptörü bilgisayardan çıkarıp taktığımda yeniden yanıp sönüyor ve sonra direkt sönüyor.)
Sürekli şarjda kullanıyorum.

Bende Acer Nitro 5 kullanıyorum, sürekli şarjda benimki de ama öyle bir durum başıma gelmedi. Ancak ben şarjı %80'e limitliyorum hep. Acer Care Center üzerinden. Belki pilin ömürünü azaltmış olabilirsin.

Batarya ömrü bitmiştir. Eski cihazımda da sürekli şarjda kullanılmadığı takdirde laptop'u hiç bir türlü açamıyordum. Eğer garantisi varsa batarya değişimi için gönderin veya yoksa seri numaralarına bakarak uygun bir batarya alın.

Bir yılda şarj ömrünün bu kadar hızlı bitmemesi gerekiyor. Şarjdan çıkarınca kapanıyor mu?

Şarja taktığımda turuncu ışık yanıp sonuyor sonra hiç yanmıyor. Şarjida yok sanırım acilmiyor.

Bende Acer Nitro 5 kullanıyorum, sürekli şarjda benimki de ama öyle bir durum başıma gelmedi. Ancak ben şarjı %80'e limitliyorum hep. Acer Care Center üzerinden. Belki pilin ömürünü azaltmış olabilirsin.

Bilgisayar acilmiyor.

1. yılına az kaldı.

Bu çok kısa bir süreç hocam, cihazı aldığınızdan beri şarjda bakıp günde 10-15 saat gibi yoğun bir çalışma altında kalması gerekiyor kısa sürede böyle bir duruma gelebilmesi için bataryanın, belki bahsettiğim saatlerden daha fazla. Batarya ömrü bitmiş, garanti eğer batarya değişimi yapıyorsa bir gönderin derim.

Acer Nitro 5 AN515-57 cihazımı şarja taktığımda turuncu ışık yanıp sönüyor sonra direkt olarak sönüyor daha da yanmıyor. Bunun sorunu sizce ne? (not: Adaptörü bilgisayardan çıkarıp taktığımda yeniden yanıp sönüyor ve sonra direkt sönüyor.)
Sürekli şarjda kullanıyorum.

Reis bende de aynı sorun var sende düzeldi mi şu an düzeldiyse nasıl düzelttin çözüm önerin var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı