Arkadaşlar geçen Ağustos ayında aldığım Gaming laptopu tatmin etmediği için satıyorum. Forumdan tavsiye üzerine almıştım fakat oyun ve sıcaklık performansları tatmin etmedi. 1 yıl aktif olarak kullanıldı. Günde ortalama 5 saat kullandım. Muadili olan bir laptopla takas yaparım. Şehir değiştirme olasılığım olduğu için bir süre daha laptop furyasındayım. Masaüstü takaslarınız varsa da önerirseniz düşüneceğim. İstanbul içi elden teslim ederim.
Kutu, fatura ve garantisi elimde yok, garantisi sıvı metal uygulaması yüzünden gitmiştir zaten.
Cihaz hakkında biraz bilgi vereyim. Oyun-ders odaklı kullandım. Onun haricinde yaptığım incelemeye gidip test sonuçlarını ve resimlerini görebilirsiniz.
İnceleme: Acer Nitro 5 AN515-57 dizüstü bilgisayar incelemesi
2 gün önce sıvı metal uygulaması yapıldı, ondan sonra bilgisayarda kapanma sorunları baş gösterdi ama o sorun çözüldü. Thermal pad yenilemesi yaparak güzelce kullanırsınız ama ben daha fazla uğraşmak istemediğim için kolay yolu seçerek satmak istiyorum.
Özellikleri:
Aklımdaki fiyat 24.500 TL. Pazarlık payı var, yukarıda belirttiğim gibi muaidili olan bir laptopa da veririm. Fiyat hakkında baltalamadan yorum yapabilirsiniz.
İncelemede bütün detayları olduğu için buraya ekstra ekleme gereği duymadım.
Kutu, fatura ve garantisi elimde yok, garantisi sıvı metal uygulaması yüzünden gitmiştir zaten.
Cihaz hakkında biraz bilgi vereyim. Oyun-ders odaklı kullandım. Onun haricinde yaptığım incelemeye gidip test sonuçlarını ve resimlerini görebilirsiniz.
İnceleme: Acer Nitro 5 AN515-57 dizüstü bilgisayar incelemesi
2 gün önce sıvı metal uygulaması yapıldı, ondan sonra bilgisayarda kapanma sorunları baş gösterdi ama o sorun çözüldü. Thermal pad yenilemesi yaparak güzelce kullanırsınız ama ben daha fazla uğraşmak istemediğim için kolay yolu seçerek satmak istiyorum.
Özellikleri:
- i7 11800H
- RTX 3060 6 GB 95W TDP
- 2x8 GB RAM
- Windows 10 Pro etkinleştirilmiş
Aklımdaki fiyat 24.500 TL. Pazarlık payı var, yukarıda belirttiğim gibi muaidili olan bir laptopa da veririm. Fiyat hakkında baltalamadan yorum yapabilirsiniz.
İncelemede bütün detayları olduğu için buraya ekstra ekleme gereği duymadım.
Son düzenleme: