Dediğin gibi yaptım şu an çok rahatım, fanboy arkadaşın bilgisizlik akan mesajlarını görmüyorum.
Bu HP düşmanları nerden türedi anlamış değilim ama sinir bozucular. Forum Acer ile başı belada olanlarla dolu, TUF'lar WiFi kartı arıyot, MSI Thin'ciler 30FPS ile boğuşuyor ama yine de HP'ye laf atmaya çalışıyorlar.Limitste Victus'un gördüğü 100 dereceyi göster diyorum bana ama hâla tık yok. Şimdi de konu işlemci Watt gücü. Sıra anakartta mı yoksa kasa da mı olacak hocam?
Bu HP düşmanları nerden türedi anlamış değilim ama sinir bozucular. Forum Acer ile başı belada olanlarla dolu, TUF'lar WiFi kartı arıyot, MSI Thin'ciler 30FPS ile boğuşuyor ama yine de HP'ye laf atmaya çalışıyorlar.
HP son 4 senede büyük atak yaptı ve oyun sektörünü domine ediyor, özellikle de orta direk oyuncu sektörünü. İş bilgisayarı konusunda özellikle Amerika'da zaten ön plandaydı, oyun sektörüne de yeni bir soluk getirdi.
2005'den beri kişisel bilgisayarlarımı kendi tercihime göre yaparım, başkalarına da yardımcı olurum, yeni çıkmış Çin kasa bilgisayarlar hariç (Game Garaj vs.) bütün markaların farklı segmentlerde bilgisayarları ile içli dışlı oldum ve döneminde hangisi ön planda ise onu tercih ederim.
Fanboyluğa gerek yok, şu an HP atak yapıyor ve f/p açısından en tercih edilir marka.
HP Victus kullanıp memnun olmayan, pişman olan kişi gösterin diyorum bunun üzerine HP dandik diyorlar.
İşlemci 100 derece.
HP Victus Şikayetleri - Şikayetvar
HP Victus şikayetleri için tıklayın! HP yorumları ve HP Victus şikayetleri sikayetvar.com'da!www.sikayetvar.com
Bunu mu istiyorsun?
30 watt çeken hangi işlemci 100 derece olabilir? Tulpar gibi çeksin bir 150 watt ta görelim kendisini.
Acer Nitro Şikayetleri - Şikayetvar
Acer Nitro şikayetleri için tıklayın! Acer yorumları ve Acer Nitro şikayetleri sikayetvar.com'da!www.sikayetvar.com
Monster Notebook - Şikayetvar
Monster Notebook ile ilgili merak ettiğiniz bilgilere, markaya dair gelen yorum, şikayet & önerilere Şikayetvar sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.www.sikayetvar.com
6.200 Şikayet de Monster'dan.
Böyle bir mantık olamaz, hangi cihaz en çok satarsa o kadar şikayet olur. Türkiye'de Monster en çok satıldığı için daha fazla şikayet olur. Çocuk gibi şikayet mi kapıştıracaksın? Hala kendi cihazın yerine başka cihazları konuşuyorsun, madem çok güveniyorsun neden limits, Cinebench yapıp atmıyorsun? Throttle FPS'i 20'ye düşürmez, FPS'i dalgalamaz. 0 bilginle çok biliyor gibi konuşmasan mı? Sen işlemciden tam performans alamadığın için kökten tam performansda kaç FPS aldığını bilmiyorsun. Ayrıca sürekli 4060 demeyi de bırakmalısın dostum. Burada işlemcide olan Throttle'yi konuşuyoruz. 4060 sanki 25-26 civarında da 4050 öneriyoruz. Üstte ki şahısa da sözüm geçerlidir, Victus kullanıyorsa o da limits kısmını atsın bakalım
Acer Nitro Şikayetleri - Şikayetvar
Acer Nitro şikayetleri için tıklayın! Acer yorumları ve Acer Nitro şikayetleri sikayetvar.com'da!www.sikayetvar.com
Monster Notebook - Şikayetvar
Monster Notebook ile ilgili merak ettiğiniz bilgilere, markaya dair gelen yorum, şikayet & önerilere Şikayetvar sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.www.sikayetvar.com
6.200 şikayet de Monster'dan.
Böyle bir mantık olamaz, hangi cihaz en çok satarsa o kadar şikayet olur. Türkiye'de Monster en çok satıldığı için daha fazla şikayet olur. Çocuk gibi şikayet mi kapıştıracaksın? Hala kendi cihazın yerine başka cihazları konuşuyorsun, madem çok güveniyorsun neden Limits, Cinebench yapıp atmıyorsun? 0 bilginle çok biliyor gibi konuşmasan mı? Sen işlemciden tam performans alamadığın için kökten tam performansta kaç FPS aldığını bilmiyorsun. Ayrıca sürekli 4060 demeyi de bırakmalısın dostum. Burada işlemcide olan Throttle'yi konuşuyoruz. 4060 sanki 25-26 civarında da 4050 öneriyoruz. Üstte ki şahısa da sözüm geçerlidir, Victus kullanıyorsa o da Limits kısmını atsın bakalım
Monster leş gibi soğuttuğu için gelmiş millete aldığınız gibi macun yenileyin diyorsunuz. HP'ye çamur atmak yetmemiş gibi şimdi de Şikayetvar sitesini koz olarak kullanıyorsunuz. Thermal Throttle yiyip üstüne patlak model önermektense bari Monster'ın zaaflarından bahset ki milletin parasını da yakma .
Arkadaş bunu anlamıyor ki. Adama diyorum şikayet sitesinden sana şikayet mı atayım onu mu istiyorsun. İllaki çok istiyor cihazı alıp pişman olan. Ayrıca ben Victus şikayetini attım bana direkt markanın şikayetini. Türkiye'de ki pazar payı kimin onu da bilmiyor. Hala haklı gibi konuşuyor. Limits kısmını neden atmıyor çünkü rezil olacak atınca. O kadar tartıştı haklı gibi boş boş konuştu. İstediğini yaptım şikayetleri attım. O hala limits kısmını atmıyor. Göz ardı edin geçin hocam kanser olmayın. Konuyu başka yerlere çekip duracak.
Biz Tulpar diyoruz sen çoğunluğu Abra olan şikeyetler atıyorsun