Merhaba. Bugün elime geçti aynı model ama boşta fanlar 2000 RPM ile çalışıyor. Siz boşta 0 demişsiniz. Herhangi bir BIOS güncellemesi vs yaptınız mı? Bilmediğim bir ayar varsa söyler misiniz lütfen. Sezsiz moda da alsam 2000'nin altına düşmüyor. Hiçbir şey yokken bu fan sesi rahatsız ediyor beni bayağı.
Merhaba. Bugün elime geçti aynı model ama boşta fanlar 2000 RPM ile çalışıyor. Siz boşta 0 demişsiniz. Herhangi bir BIOS güncellemesi vs yaptınız mı? Bilmediğim bir ayar varsa söyler misiniz lütfen. Sezsiz moda da alsam 2000'nin altına düşmüyor. Hiçbir şey yokken bu fan sesi rahatsız ediyor beni bayağı.
Fanları 7300 RPM'e çekince kasanın sol altında titreşim gibi bir şey oluyor. Onun dışında daha bir şey yaşamadım, bir macun olayı var param olunca değiştireceğim. Dün 88 civarı aldığım oyunda bugün daha yüksek FPS ile 76 derece alıyorum. Bilgisarın keyfine bağlı. Dışarıda yağmur yağıyordu ondan da olabilir.
Yakında video atmayı düşünüyorum.
RDR2
Rocket League
Minecraft RTX
Spider man Remastered
Spider man Miles morales
God of War
Forza Horizon 5
Bu oyunlarda olan sıcaklık değerlerini paylaşan bir video çekeceğim. 1-2 hafta sürebilir.
Yakında video atmayı düşünüyorum.
RDR2
Rocket League
Minecraft RTX
Spider-Man Remastered
Spider-Man Miles Morales
God of War
Forza Horizon 5
Bu oyunlarda olan sıcaklık değerlerini paylaşan bir video çekeceğim. 1-2 hafta sürebilir.
Değiştirmedim, hocam sıcaklık değerlerim dünden beri düzgün niyeyse. Bugün tekrar girdim Miles 54-60 watt civarı çalışıyordu işlemci sıcaklığım 80 dereceydi.
Boşta 0 RPM cihazı uzun zaman açmadığım zaman oluyor, geri 2k oluyor 10-20 dakika sonra. Fanlar kendine gelemiyor herhalde. 2k RPM boşta için ideal, rahatsız etmemesi lazım.