4 499604 Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 2.386 Çözümler 1 26 Kasım 2023 #1 Amazon.com.tr Arkadaşlar bu ürün alınır mı, fanlardan vs. çok ses gelir mi? @Artoria Pendragon @bilmemem Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2023
Amazon.com.tr Arkadaşlar bu ürün alınır mı, fanlardan vs. çok ses gelir mi? @Artoria Pendragon @bilmemem
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #2 Alınabilir. Şu da değerlendirilebilir; Amazon.com.tr Artı 0 Eksi
KS KS 4 499604 Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 2.386 Çözümler 1 26 Kasım 2023 #3 bilmemem dedi: Alınabilir. Şu da değerlendirilebilir; Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam fanlardan vs ses gelmez değil mi? Valorant oynarken yük altında damdan çok ses gelir mi ısınır mı? Artı 0 Eksi
bilmemem dedi: Alınabilir. Şu da değerlendirilebilir; Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam fanlardan vs ses gelmez değil mi? Valorant oynarken yük altında damdan çok ses gelir mi ısınır mı?
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #4 499604 dedi: Hocam fanlardan vs ses gelmez değil mi? Valorant oynarken yük altında damdan çok ses gelir mi ısınır mı? Genişletmek için tıkla... Isınma sorunu yaşatmaz fakat fan sesi tüm Gaming laptoplarda bulunan bir durum. Onun pek kaçarı yok Artı 0 Eksi
499604 dedi: Hocam fanlardan vs ses gelmez değil mi? Valorant oynarken yük altında damdan çok ses gelir mi ısınır mı? Genişletmek için tıkla... Isınma sorunu yaşatmaz fakat fan sesi tüm Gaming laptoplarda bulunan bir durum. Onun pek kaçarı yok
KS KS 4 499604 Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 2.386 Çözümler 1 26 Kasım 2023 #5 bilmemem dedi: Isınma sorunu yaşatmaz fakat fan sesi tüm Gaming laptoplarda bulunan bir durum. Onun pek kaçarı yok Genişletmek için tıkla... Hocam peki Acer teknik servisine kötü diyorlar ama bir sıkıntı olmaz değil mi? Artı 0 Eksi
bilmemem dedi: Isınma sorunu yaşatmaz fakat fan sesi tüm Gaming laptoplarda bulunan bir durum. Onun pek kaçarı yok Genişletmek için tıkla... Hocam peki Acer teknik servisine kötü diyorlar ama bir sıkıntı olmaz değil mi?
6 655432 Decipat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 2.776 Çözümler 46 26 Kasım 2023 #6 LOQ tercih edin. ( Acer de alınır. ) Yük altında fanlardan elektrik süpürgesi gibi ses gelir. Ses gelmesin istiyorsanız oyun oynamamanız gerekiyor malesef. Artı 0 Eksi
LOQ tercih edin. ( Acer de alınır. ) Yük altında fanlardan elektrik süpürgesi gibi ses gelir. Ses gelmesin istiyorsanız oyun oynamamanız gerekiyor malesef.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #7 499604 dedi: Hocam peki Acer teknik servisine kötü diyorlar ama bir sıkıntı olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Türkiye'de teknik servis şans işi. Hiçbiri iyi değil. Bu arada LOQ işlemci olarak daha iyi. Onu tercih etmeniz daha mantıklı olur. Artı 0 Eksi
499604 dedi: Hocam peki Acer teknik servisine kötü diyorlar ama bir sıkıntı olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Türkiye'de teknik servis şans işi. Hiçbiri iyi değil. Bu arada LOQ işlemci olarak daha iyi. Onu tercih etmeniz daha mantıklı olur.
KS KS 4 499604 Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 2.386 Çözümler 1 26 Kasım 2023 #8 bilmemem dedi: Türkiye'de teknik servis şans işi. Hiçbiri iyi değil. Bu arada LOQ işlemci olarak daha iyi. Onu tercih etmeniz daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... LOQ derken donanım bilgim fazla yok. Açar mısınız? Artı 0 Eksi
bilmemem dedi: Türkiye'de teknik servis şans işi. Hiçbiri iyi değil. Bu arada LOQ işlemci olarak daha iyi. Onu tercih etmeniz daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... LOQ derken donanım bilgim fazla yok. Açar mısınız?
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #9 499604 dedi: LOQ derken donanım bilgim fazla yok. Açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Attığım cihazın ismi Lenovo LOQ. Ondan bahsettim. İşlemcisi daha iyi. Artı 0 Eksi
499604 dedi: LOQ derken donanım bilgim fazla yok. Açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Attığım cihazın ismi Lenovo LOQ. Ondan bahsettim. İşlemcisi daha iyi.
KS KS 4 499604 Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 2.386 Çözümler 1 26 Kasım 2023 #10 bilmemem dedi: Attığım cihazın ismi Lenovo LOQ. Ondan bahsettim. İşlemcisi daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam benim tek derdim bu cihazda ısınma olmaması emin misiniz attığım Acer ısınmaz değil mi? Artı 0 Eksi
bilmemem dedi: Attığım cihazın ismi Lenovo LOQ. Ondan bahsettim. İşlemcisi daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam benim tek derdim bu cihazda ısınma olmaması emin misiniz attığım Acer ısınmaz değil mi?