Acer Nitro 5 AN515-58-50fk "Ntoskrnl.exe - DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" hatası

İşletim sistemi
Windows 11

Caravaggio

Kilopat
Daha fazla  
RAM
Samsung 2x8 16GB 4800Mhz RAM
SSD veya HDD modeli
Micron 1 TB Gen 4 M.2 SSD
Ekran kartı
RTX 4050
İşlemci
i5 12500H
Dostlar merhaba. 2 hafta oldu Acer Nitro 5 AN515-58-50fk bilgisayarı alalı, aynı marka aynı model 8 GB daha RAM takviyesi yaptım sadece. Memtest ve Windows'un kendi RAM testlerini yaptım herhangi bir problem mevcut değil hard disk testini yaptım bir problem çıkmadı. Bilgisayarın çalışmasıyla ilgili hiçbir problemim yok bu mavi ekran olayı hariç. Aldığımdan beri 2 defa mavi ekran hatası aldım. Minidump dosyasını da ekliyorum. Tam olarak hatanın sebebini bulamıyorum grafik sürücüm güncel bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Dump Dosyası:

Editump dosyasını ekledim.

Son düzenleme:
Minidump dosyalarını paylaşın.

Attığınız link açılmıyor.

Laptopta herhangi bir ekstra monitör kullanıyor musunuz? Ya da MUX açık mı oynuyorsunuz.

Ekstra monitör kullanıyorum, 60hz bir monitörüm var ikinci ekran olarak onu kullanıyorum yalnız vga girişli bir monitör çevirici ile aktarıyorum görüntüyü. Sizce bundan kaynaklı olabilir mi?

MUX dediğiniz olayı bilmiyorum hocam.

Ekstra monitör driver'ı sorun çıkarıyor.

Monitörün marka modeli nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…