Dostlar merhaba. 2 hafta oldu Acer Nitro 5 AN515-58-50fk bilgisayarı alalı, aynı marka aynı model 8 GB daha RAM takviyesi yaptım sadece. Memtest ve Windows'un kendi RAM testlerini yaptım herhangi bir problem mevcut değil hard disk testini yaptım bir problem çıkmadı. Bilgisayarın çalışmasıyla ilgili hiçbir problemim yok bu mavi ekran olayı hariç. Aldığımdan beri 2 defa mavi ekran hatası aldım. Minidump dosyasını da ekliyorum. Tam olarak hatanın sebebini bulamıyorum grafik sürücüm güncel bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Acer G225HQV 60hz monitör. Elimde bu olduğu için idareten bunu kullanıyorum, grafik tasarımcıyım yeni bir monitör alacağım bu sebeple. Eğer bu monitör kaynaklıysa ne yapmam gerekiyor hocam? Birde yeni alacağım monitörde neye dikkat etmemi önerirsiniz. 144Hz bir monitör almayı düşünüyorum.
Dostlar selam, az önce Technopat bir video yayınladı ve monitörünü güncelliyordu. Bende hemen kendi monitörümü marka model şekilinde aratarak bir driver buldum ancak nasıl kuracağımı bilmiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz? İlgili video: Bulduğum driver...
www.technopat.net
Bunları deneyin.
İlk attığım link monitör driver ı.
Montitör tavsiyesi için yeni konu açmanızı öneririm.
Dostlar selam, az önce Technopat bir video yayınladı ve monitörünü güncelliyordu. Bende hemen kendi monitörümü marka model şekilinde aratarak bir driver buldum ancak nasıl kuracağımı bilmiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz? İlgili video: Bulduğum driver...
www.technopat.net
Bunları deneyin.
İlk attığım link monitör driver ı.
Montitör tavsiyesi için yeni konu açmanızı öneririm.
Çok teşekkür ederim bu kadar ilgilendiğiniz için, içimi rahatlattınız daha büyük bir problem olmadığını gördük. Şuanlık monitör güncelleme işlemini yapmıyor zaten çok eski bir cihaz, ve değiştireceğim bu monitörü kullanmamak en iyisi bir süre, tekrardan teşekkür ederim.
Dostlar tekrar merhaba, monitörü kullanmayı bıraktım lakin yine bu hatayı ara ara alıyorum güncel dump dosyalarını ekledim. Artık bir çözüm yolu gösterirseniz çok sevinirim.