Acer Nitro 5 AN515-58-52KA alınır mı?

ahmettuzluxx

Centipat
Daha fazla  
Laptopu dün aldım. Bugün CS2'de oto fan ayarında ve performans modunda NitroSense programında maksimum 92 dereceyi gördüm. Bu değerler yeni bir laptop için normal mi?
  • i5 12500H.
  • RX 4050 140W.

Selam Trendyol'dan mı aldın? Ben de bakıyorum da 40W diyor 140W çıkıyormuş. Bir de önerir misin? Yoksa Monster düşünüyorum hangisi daha iyi bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Monster Abra A5 vs Acer Nitro 5

Kanka monstera sakın buluşma direk Acer al.

Bunu

Ya da bunu alacağım

Hangisini önerirsiniz AutoCAD gibi tasarım programları falan kullanacağım yanında oyunda oynayacağım. Nitro'nun soğutma sistemi iyi midir, bir de Monster gibi bakım servisi var mı?

26 falan

Kesinlikle Nitro hocam bende de var soğutması mükemmel.

Bunu

Ya da bunu alacağım

Hangisini önerirsiniz AutoCAD gibi tasarım programları falan kullanacağım yanında oyunda oynayacağım. Nitro'nun soğutma sistemi iyi midir, bir de Monster gibi bakım servisi var mı?

26 falan

Nitro tercih edin, soğutması ortalama.

bi arkdaş bugün forumda cs de 92 dereceye çıktığını yazmış normal midir? bide Monster macun değişimi ve bakım falan yapıyor daha karlı gibi geldi

Bir arkdaş bugün forumda CS de 92 dereceye çıktığını yazmış normal midir? Bir de Monster macun değişimi ve bakım falan yapıyor daha karlı gibi geldi.

Monster soğutması çok kötü Nitro 5 CS 2 de maksimum 75 derece oluyor i511400H GTX 1650 16 GB RAM.

Çok sağ olun hocam bilgiler için. Acer'e RAM ve SSD ekstra takılıyor mu?

Kanka cihaza zarar vermediğin sürece arka kapağı açıp RAM ve SSD HDD takviyesi yapılıyor garantiden çıkmaz cihazda 1 adet RAM slotu ve 1 adet NVMe destekli M.2 yuvası ve 2.5 inç hdd/ssd yuvası boş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı